بنگاه

حضور فعال پتروشیمی پردیس
در نمایشگاه نفت
پتروشیمی پردیس با حضوری مؤثر در بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، ضمن معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای خود، بار دیگر نقش کلیدی‌اش در مسیر توسعه پایدار صنعت پتروشیمی کشور را به نمایش گذاشت. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل این شرکت، مهندس عبدالرحیم قنبریان، مدیرعامل پتروشیمی پردیس که به صورت مستمر در این نمایشگاه حضور دارد، در حاشیه این رویداد اظهار کرد: «حضور در نمایشگاه نفت و گاز فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌ها، توسعه همکاری‌ها و هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف صنعت است، نقطه اتصالی میان توان داخلی و نیازهای ملی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز هست.»
 
امضای قرارداد ۱.۱۹۲ میلیون یورویی
در سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، قرارداد تأمین ۸۰۰ تن ماده شیمیایی افزودنی بهبود دهنده روانکاری برای گازوئیل یورو ۵ بین شرکت پالایش نفت تهران و شرکت دانش‌بنیان «سیالات حفاری کیمیاگران نفت» با ارزشی بالغ بر ۱.۱۹۲ میلیون یورو به امضا رسید؛ حرکتی راهبردی در راستای بومی‌سازی و کاهش وابستگی به برندهای خارجی.
 
بومی‌سازی در پالایشگاه تهران
در ادامه استراتژی پالایشگاه تهران برای تکیه بر توان داخل و ارتقای کیفیت محصولات، قرارداد تأمین ماده شیمیایی برای بهینه‌سازی و بهبود کیفیت یکی از مؤلفه‌های کلیدی سوخت دیزل کم‌گوگرد (یورو ۵) با یکی از سه شرکت داخلی تولیدکننده این نوع افزودنی نهایی شد. شرکت دانش‌بنیان «سیالات حفاری کیمیاگران نفت» که در فرآیند ارزیابی عملکردی، نمونه‌ای از محصول خود را ارائه داده بود، با کسب نتایج رضایت‌بخش و رقابت‌پذیر با نمونه‌ شرکت‌های خارجی نظیر Chevron و BASF، توانست نظر کارشناسان فنی پالایشگاه را جلب نموده و وارد فرایند مناقصه شود.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و سی و هفت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و سی و هفت - ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴