چالش‌های تیم ملی والیبال تمامی ندارد

از تأخیر پیاتزا تا حضور دقیقه نودی فولادی‌ها در اردو

مهری رنجبر/ چالش‌های تیم ملی والیبال ایران برای لیگ ملت‌ها تمامی ندارد. اگر دوره‌های قبل تنها چالش، ورود دیرهنگام سرمربی تیم ملی بود، امسال اما وضعیت پیچیده‌تر نیز شده است. چرا که همه چالش تیم ملی والیبال، فقط تأخیر روبرتو پیاتزا نیست، حضور دیرهنگام او تبعات دیگری هم دارد؛ تبعاتی مثل ارسال نشدن لانگ لیست لیگ ملت‌ها تا این لحظه، مشخص نشدن تکلیف تیم ملی ب و اقدام نشدن برای ویزای شینگن و برزیل 41 بازیکن اردونشین. البته حضور دقیقه نودی دو لژیونر جوان و بازیکنان تیم فولاد سیرجان در اردو را هم باید به چالش‌های جدید تیم ملی اضافه کرد.
هرچند فدراسیون بعد از باخت تیم میلانو در لیگ سری A ایتالیا، روی حضور مرد ایتالیایی در اردوی تیم ملی تا دیروز حساب می‌کرد اما پیروزی‌ای که شاگردان پیاتزا از ورونا گرفتند و صعود به فینال، همه امیدهای فدراسیون ایران را ناامید کرد تا حضور سرمربی تیم ملی در بدترین شرایط به یکشنبه هفته آینده موکول شود؛ اتفاقی که همه برنامه‌های تیم ملی را بهم ریخت.
اگرچه اردونشینان طبق روال با برنامه در نظر گرفته شده پیاتزا و با حضور رضا تندروان مربی ایرانی تمرین می‌کنند و پیاتزا با وجود این که نیست اما از ریز به ریز اتفاقات در اردو و حتی حاشیه‌ها هم خبردارد و ضعف و قوت‌ها را به تندروان می‌گوید، ولی این برای فدراسیون والیبال کافی نیست، طوری که امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی والیبال می‌گوید:« با اینکه همه چیز با پیاتزا چک می‌شود اما کافی نیست. چرا که ما تا 8 روز دیگر برای فرستادن لانگ لیست لیگ ملت‌ها فرصت داریم و اگر خودش در اردو بود، کار خیلی بهتر انجام می‌شد. البته حالا هم لیست را او می‌دهد، اما با این شرایط کنترل وضعیت سخت می‌شود.»
تیم ملی والیبال در سه هفته دور مقدماتی لیگ ملت‌ها در برزیل، صربستان و لهستان بازی دارد و طبق برنامه، تیم ملی هشتم خرداد برای اردو و بازی‌های تدارکاتی به پادووای ایتالیا می‌رود و از آنجایی که هنوز تکلیف لانگ لیست برای لیگ ملت‌ها مشخص نیست،اما فدراسیون از حالا برای ویزای 41 بازیکن حاضر در لیست پیاتزا اقدام کرده تا مشکلی پیش نیاید.
البته فدراسیون از سفارت لهستان تقاضای ویزای شینگن کرده تا تیم برای اردوی ایتالیا نیز مشکلی نداشته باشد و بجز ویزای شینگن، برای ویزای برزیل هم اقدام کرده است. با این حساب فدراسیون برای ویزای 41 بازیکن نفری 100 یورو هزینه کرده که هزینه سنگینی است. حتی دعوتنامه چین برای مرحله نهایی لیگ ملت‌ها را برای لیست 41 نفره نیز گرفته است.
اما این تنها مسأله حل نشده نیست و در حالی که تیم ملی ب همزمان با لیگ ملت‌ها باید 8 تا 14 خردادماه در رقابت‌های کاوا به میزبانی ازبکستان شرکت کند، هنوز نه خبری از معرفی کادر فنی‌اش است و نه بازیکنانی که باید در این تیم باشند. این روزها بازیکنان اردونشین در دو گروه زیر نظر محمدرضا تندروان و مربیان ایرانی دیگر تمرین می‌کنند. البته این هم چالش دیگری است. چرا که بازیکنان برای اینکه اسمشان در ترکیب 14 نفره لیگ ملت‌ها باشد با انگیزه زیاد تمرین می‌کنند در حالی که هنوز تکلیفشان روشن نیست. حتی سرپرست تیم ملی والیبال هم این مسأله را تأیید می‌کند: «این روزها همه بازیکنان با انگیزه زیاد تمرین می‌کنند و شک نکنید وقتی اسم‌شان در لانگ لیست 30 نفره لیگ ملت‌ها نباشد، انگیزه از آنها گرفته می‌شود و کار کادر فنی تیم ملی ب سخت‌تر نیز می‌شود.»
با اینکه سهم تیم فولاد سیرجان 7 بازیکن در اردوی تیم ملی است، اما آنها این روزها برای لیگ قهرمانان آسیا به میزبانی ژاپن آماده می‌شوند و قرار است طبق تصمیم پیاتزا با برگشت به تهران از فرودگاه به اردو بروند. با این حال هنوز مشخص نیست که آنها همراه تیم برای هفته اول لیگ ملت‌ها به برزیل می‌روند یا نه؟
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و سی و چهار
 - شماره هشت هزار و هفتصد و سی و چهار - ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴