اخبــــــــــار

مرگ زن و مرد میانسال در تصادف
دو سرنشین خودروی سواری در پی برخورد شدید با بلوک‌های نیوجرسی در جاده خاوران جان باختند. جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در تشریح این حادثه گفت: «ساعت ۱۲:۲۵ ظهر جمعه یک مورد حادثه رانندگی در مسیر غرب به شرق جاده خاوران، حوالی دوربرگردان منطقه توتک به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله نیروهای دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند. بررسی‌ها نشان داد یک دستگاه خودروی سواری رنو پی‌کی به دلایل نامشخص از مسیر خود منحرف شده و بشدت با بلوک‌های نیوجرسی برخورد کرده است. یک مرد و یک زن حدوداً ۶۵ ساله در این حادثه  جان باختند.»

پس از حادثه در دبیرستان دخترانه شهرستان ملکشاهی
3 دانش‌آموز خاطی بخشیده شدند
گروه حوادث: سه دانش‌آموز که باعث مسمومیت معلمان خود در شهرستان ملکشاهی شده بودند با ابراز پشیمانی از این اتفاق، خواهان بخشش خود شدند. به گزارش ایسنا، روز پنجشنبه گذشته مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام به همراه مسئولان شهرستانی از معلمانی که مسموم شده بودند دیدار و از آنان دلجویی کردند. این حادثه پس از شیطنت تعدادی از دانش‌آموزان با ریختن ماده‌ای نامشخص در چای معلمان رخ داده بود. در این ملاقات، دانش‌آموزان و اولیای آنان از این اقدام ابراز پشیمانی و تأسف کرده و معلمان نیز با پذیرش عذرخواهی آنان، با روحیه‌ای بالا، بار دیگر عشق و تعهد خود به حرفه معلمی را به نمایش گذاشتند. معلمان در اقدامی نمادین، درس گذشت و بخشش را برای شاگردان خود تدریس کردند. علی درویشی، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام، در این دیدار با تقدیر از رفتار معلمان در برخورد با این حادثه، دانش‌آموزان را سرمایه اجتماعی معلمان دانست و تأکید کرد که رفتار معلمان در این حادثه، نشان‌دهنده نگاه تربیتی و معلمانه آنان است که همواره در راستای رشد اخلاقی و تربیتی فراگیران است.

رمز گشایی از مرگ مرموز 6 زن و مرد در خانه روستایی
علت اولیه مرگ رازآلود 6 زن و مرد در خانه ویلایی روستایی با اعلام نظر کارشناسان پزشکی قانونی گازگرفتگی اعلام شد. به گزارش ایرنا، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی گفت: «علت اولیه فوت ۶ نفر در روستای آده شهرستان ارومیه گازگرفتگی تشخیص داده شده است.» از ابتدای وقوع این موضوع رئیس حوزه قضایی نازلو، کارآگاهانی از مجموعه پلیس آگاهی و پزشکی قانونی در محل حضور پیدا کرده و تحقیقات قضایی و فنی را انجام داده‌اند. مجموعه کارهای انجام شده تا این زمان نشان می‌دهد جنایتی رخ نداده و برخی افراد رابطه خویشاوندی نزدیکی داشتند، مانند مادری با فرزند ۲۴ ساله خود در یک دورهمی خانوادگی بوده‌اند.  بررسی‌های اولیه پزشکی که از مدیر کل پزشکی قانونی دریافت شده نشان از گاز گرفتگی بوده و هیچ علائمی که نشان‌دهنده درگیری و یا جنایت روی اجساد در محل مسکونی اتفاق افتاده باشد، فعلاً کشف نشده است. با این حال تحقیقات بیشتر ادامه دارد.
 
خودکشی مستأجر بعد از قتل صاحبخانه و پسرش
 مرد جوان بعد از دعوت صاحبخانه‌اش به محل زندگی خود، او و پسرش را با شلیک گلوله کشت و خودکشی کرد. به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، ظهر سه‌شنبه گذشته تیراندازی مرگباری در یکی از خانه‌های خیابان یوسف آباد به پلیس اعلام شد وقتی مأموران کلانتری 125 یوسف آباد به محل رفتند مشخص شد سه مرد با شلیک گلوله جانشان را از دست داده‌اند. در کنار اجساد نیز کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت دو سلاح کلت کمری کشف کردند. در بررسی‌های میدانی هویت اجساد بدست آمد و مشخص شد دو نفر از آنها پدر و پسر و مالک آپارتمانی هستند که جنایت در آن رخ داده و نفر سوم مستأجر آنها بوده که پس از تیراندازی به پدر و پسر، با شلیک گلوله به زندگی‌اش پایان داده است. تحقیقات برای یافتن علت این حادثه ادامه دارد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • اطلاع رسانی
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۴ اردیبهشت
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
شماره هشت هزار و هفتصد و بیست و سه
 - شماره هشت هزار و هفتصد و بیست و سه - ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۳