اخبار

معاون اول رئیس‌جمهور خواستار شد
ورود نهادهای انقلابی در جایی که بخش خصوصی و دولت نمی‌توانند
معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «دولت در جایی وارد شود که بخش خصوصی انگیزه ندارد»، گفت: «در مورد نهادهای انقلاب اسلامی نیز باید در جایی وارد شوند که در درجه اول بخش خصوصی و در درجه دوم دولت توان ورود به آن را ندارند.»
به گزارش ایرنا، محمد عارف در نشست نهادهای اجتماعی-فرهنگی افزود: «فلسفه تشکیل نهادهای انقلاب اسلامی این بود که بدون وابستگی حقوقی در خدمت نظام باشند و این همان نقشی است که از آن به عنوان نقش متمم یاد می‌کنم.»
وی با بیان اینکه منظورمان از تولید، صرفاً تولید برای ۸۰ میلیون نفر نیست، بلکه تولید برای ۳۰۰ میلیون نفر در حوزه تمدنی ایران است، اظهارکرد: «البته منظور ما از تولید فقط تولید سخت نیست بلکه تولید نرم است، ما شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار قدرتمند و فناوری‌های پیشرفته‌ای داریم که می‌توانیم به کشورهای دیگر خدمت هم بدهیم و از همه اینها باید به گونه‌ای استفاده کنیم که در پایان سال گزارش خوبی محضر مقام معظم رهبری ارائه داده و ثابت کنیم که این نامگذاری آثار عملیاتی داشته است.»
 
رئیس مجلس:
ارز ترجیحی به انتهای زنجیره کالاهای اساسی داده شود
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به جای ابتدای زنجیره کالاهای اساسی، باید به انتهای زنجیره ارز ترجیحی بدهیم، تأکید کرد:« مکلف هستیم به هفت یا هشت قلم کالای اساسی که در سلامت خانواده مؤثر است ارز ترجیحی بدهیم؛ قیمت این اقلام نباید بیش از میزان افرایش حقوق‌ها افزایش پیدا کند.»
به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه کمیسیون اجتماعی مجلس که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد، گفت: «در سطح بالایی از سیاست‌گذاری هستیم و دولت نیز به وظایف خود عمل می‌کند. حدود ۳۸۰ همت تاکنون به تأمین اجتماعی کمک کرده‌ایم. موضوعات صندوق بازنشستگی کی قرار است حل شود؟ آیا کشور و صندوق‌ها و اقتصاد کشور این‌گونه قابل کنترل است؟ مطمئن هستم با این نگاه و روش مجلس و دولت به جایی نمی‌رسند. باید با منطق و دقیق حرکت کنیم.»
رئیس مجلس با بیان اینکه در حوزه معیشت مردم در کالاهای اساسی، ۱۸/۲ میلیون دلار ارز ترجیحی در کشور توزیع کردیم، اظهارکرد: «منظور مجلس از کالابرگ توزیع کالا میان مردم نبود، در قانون نیز چنین چیزی نیست و آقای پزشکیان هم این مورد را قبول ندارد.»
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در توضیحی درباره نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک و موضوعات مرتبط با صندوق‌های بازنشستگی عنوان کرد: « حدود ۱۹ میلیون خانوار تحت پوشش کالابرگ هستند و ۲۳ همت از ۲۵ همت پیش‌بینی شده برای کالابرگ خرج شده است.» احمد میدری با اشاره به اینکه نوع کالاهایی که در طرح کالابرگ دریافت شده رصد می‌شود، اضافه کرد:« 5 هزار و 500 میلیارد تومان از منابع این طرح صرف خانوارهای تحت حمایت نهادها شده است.» وی همچنین از تدوین آیین‌نامه بیمه‌های تکمیلی خبرداد و افزود: «پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۷ بتوانیم در پرداخت مطالبات مستمری بگیران به پایداری برسیم.»
 
طیب نیا همچنان گزینه اصلی وزارت اقتصاد است
 معاون اجرایی رئیس‌جمهور، علی طیب‌نیا را گزینه اول تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی دانست و گفت: «۱۰ تا ۱۲ نفر برای تصدی این پست معرفی شده‌اند اما در هر دو فهرست ارائه شده به رئیس‌جمهوری نفر اول دکتر طیب‌نیاست.» به گزارش ایرنا، محمدجعفر قائم پناه با اشاره به اینکه این افراد نامزد تصدی این سمت هستند و هنوز با آنان صحبت نشده است، گفت: «پس از تصمیم رئیس‌جمهوری با فرد مورد نظر صحبت می‌شود.» این اظهارات قائم پناه واکنش و توضیحی درباره برخی فضاسازی‌هاست که طی آن عنوان شده بود طرح نام طیب نیا به عنوان یک گزینه وزارت اقتصاد، یک اقدام حاشیه‌ای است و طیب نیا گزینه اصلی نیست.

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • اندیشه
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۴ فروردین
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱
۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵
۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲
۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹
۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
شماره هشت هزار و هفتصد و چهارده
 - شماره هشت هزار و هفتصد و چهارده - ۲۵ فروردین ۱۴۰۴
۲