تب هزار درجه در حساس‌ترین بازی لیگ این فصل والیبال

روز سخت سرنوشت

 مهری رنجبر
دبیر گروه ورزشی

همیشه برای بازی‌های حساس فوتبال، ماشین‌های زیادی در بلوار علی دایی پارک می‌شود. این بار ماشین‌های قطار شده کنار بلوارعلی دایی، بالاتر از درب اصلی مجموعه آزادی، نشان از تعداد زیاد تماشاگران بازی دوم فینال لیگ برتر مردان می‌دهد. تا حدی که دیگر جای پارک وجود ندارد و چند متر مانده به ورودی اجازه نمی‌دهند ماشین جلوتر برود. حتی به خبرنگاران هم می‌گویند داخل جا نیست.
جمعیت زیادی یک ساعت و نیم قبل از شروع بازی پشت در پنج سالن مجموعه آزادی تهران جمع شده‌اند، اما اجازه ورود به مجموعه را ندارند. تا اینکه بالاخره 50 دقیقه مانده به شروع بازی در باز می‌شود. در سالن همه چیز مرتب است و حتی استیج و نورپردازی آن نشان می‌دهد فدراسیون برای برگزاری اختتامیه باشکوه آماده است.
***
هواداران دو تیم مثل بازی قبل در طبقه دوم سکوی تماشاگران قرار دارند، هواداران کم تعداد سرخپوش فولاد سیرجان سمت چپ و طرفداران شهدابی‌ها سمت راست ایستاده، تیم‌های محبوبشان را تشویق می‌کردند.
 در این بازی مثل همیشه تماشاگران زن و خانواده بازیکنان هم پا به پای مردان با شعارهای هماهنگ و تشویق یک لحظه آرام و قرار ندارند. هرچقدر سکوهای بالا پر سر وصدا هستند، تماشاگران روی سکوهای پایین سالن در سکوت تنها بازی را نگاه می‌کنند.
***
با اینکه هماهنگی‌ها برای پخش مستقیم بازی انجام شده اما خرابی «سی ان جی» و دیر رسیدن «سی ان جی» جدید به مجموعه آزادی، باعث شد تا هواداران والیبال و مشتاقان بازی فینال، سه ست اول را از دست بدهند و با تأخیر یک ساعته اواسط ست چهارم بازی دو تیم را از شبکه ورزش تماشا کنند.
تأخیری که شائبه عدم پخش بازی به دلیل درگیری را برای بعضی‌ها به وجود آورد.
***
وزیر ورزش و نمایندگان مجلس هم از تماشای بازی فینال لیگ برتر والیبال نگذشتند.
 آنها میهمانان ویژه بازی دوم فینال بودند، هر چند وزیر ورزش تا آخر بازی نماند و وقتی فولاد از شهداب پیش افتاد، زودتر رفت.
***
 حساسیت بازی زیاد بود اما برخلاف بازی قبل، بجز دو کارت زرد، محمدرضا درفش کاویان سر‌داور بازی کارت دیگری را به بازیکنان دو تیم نداد. در ست چهارم امتیازی که شهداب از ویدیوچک گرفت با اعتراض سید محمد موسوی سرعتی زن فولاد روبه‌رو شد. او حتی به ناظر بازی هم اعتراض کرد اما نتیجه نگرفت. چرا که معمولاً فرهاد شاهمیری ناظر بازی در این مواقع خیلی به اعتراضات گوش نمی‌کند تا جواب هم ندهد.
***
اما در امتیاز پایانی ست پنجم بازی صحنه جنجالی اتفاق افتاد. با اینکه ظاهر امر خطای چهار ضرب بازیکنان فولاد سیرجان بود، ولی داور امتیاز را به خاطر تاچ سردفاع شهداب یزد به فولاد داد.
 هرچند کادر شهداب یزد برای ویدیوچک دیر اقدام کرد، اما ظاهراً علیرضا قریب داور ویدیوچک با چک صحنه، تاچ سردفاع شهدابی‌ها را تأیید کرده که کاویانی می‌گوید: «قریب، داور ویدیو‌چک سریعاً با بررسی صحنه، به من گفت توپ به دست مدافع شهداب برخورد کرده و بعد از بازیکنان شهداب به این موضوع اعتراف کردند و بازی ادامه یافت. پس از بازی هم آقای مهدوی از قضاوت من تشکر کرد. البته من طبق قانون اجازه بررسی اکشن ماقبل آخر را نداشتم و شهدابی‌ها باید حین رالی درخواست می‌دادند.»
هرچند محسن دلاوری بازیکنی که معتقدند توپ به دستش خورده این قضیه را منکر می‌شود.
****
با همه اتفاقات ریز و درشت و کامبک شهداب یزد در بازی دوم فینال، اما نشد که یزدی‌ها کار را تمام کنند. همان اتفاقی افتاد که بهروز عطایی سرمربی فولادی‌ها بعداز باخت بازی اول پیش‌بینی کرده بود. بردی که اشک شوق سید و همسرش را درآورد.
***
 این بار تا سه نشود، خبری از قهرمان لیگ برتر والیبال مردان نیست. والیبال ایران این هفته، هفته هیجان انگیزی را تجربه کرد؛ جنگ فولاد سیرجان و شهداب یزد برای قهرمانی این فصل. دو حریف سنتی این فصل هم بعد از کنار زدن رقبایشان به خوان اصلی رسیدند تا هتریک قهرمانی را جشن بگیرند.
به همین خاطر در دو بازی قبلی یک برد سهم شهداب یزد شد و یک برد هم سهم فولاد سیرجان. با تساوی یک – یک، ساعت 16 امروز دو تیم برای تحقق رویای سومین قهرمانی مقابل هم
صف آرایی می‌کنند. در بازی سخت و سرنوشت ساز که تماشاگران لذت هیجان خالص را در سالن فدراسیون والیبال تجربه می‌کنند.

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و یازده
 - شماره هشت هزار و هفتصد و یازده - ۲۱ فروردین ۱۴۰۴