ایران در «ایران»

عرضه پلاستیک در فروشگاه‌های بزرگ گیلان ممنوع می‌شود
رشت- استاندار گیلان گفت:«برای حفظ گیلان اول باید استان را از تهدیدهایی مانند انباشت زباله‌ها و پسماندها نجات داد بدین ترتیب بزودی در فروشگاه‌های بزرگ استان عرضه پلاستیک ممنوع خواهد شد.»
حق‌شناس افزود:«باید رودخانه‌های رشت را از وجود هر گونه پلاستیک‌ و آلاینده‌ها پاکسازی کنیم. اگر هر کدام از ما روزانه سه زباله را از روی زمین برداریم، بزودی استانی عاری از زباله خواهیم داشت.»
وی ادامه داد:«باید فرهنگ پاکسازی زمین از زباله را بین فرزندان این سرزمین به فرهنگ تبدیل کنیم، در شأن مردم این استان نیست که استانی آلوده به زباله داشته باشند.»
وی با بیان اینکه گیلان تنها استان کشور است که با پدیده فرونشست زمین مواجه نیست، اظهار کرد:«در مدتی که عهده‌دار مدیریت استان هستم، اجازه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را صادر نخواهم کرد و این استان مملو از ویلاها نخواهد شد اما این به معنای آن نیست که گیلان را آباد نمی‌کنیم.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از ۲۵ اسفند‌‌‌‌ماه ۱۴۰۳ تا کنون سه برابر جمعیت گیلان گردشگر وارد این استان شده و ظرفیت اقامتگاه‌های استان تکمیل است، تأکید کرد:«می‌توان با حفظ هویت گیلانی، در بخش گردشگری نیز رونق پایدار ایجاد و خدمات لازم را به گردشگران ارائه کرد.»

هشدار به شالیکاران
در انتقال زودهنگام بذر از خزانه به مزارع
ساری - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: «کشاورزان استان در انتقال بذر از خزانه به مزارع برنج با توجه به تغییرات آب و هوایی و بارش‌ها عجله نکنند.»
 مهدی باقری با اشاره به ادامه فصل کشت و کار در اراضی شالیزاری استان، اظهار کرد: « باتوجه به شرایط هواشناسی، موضوع مهم توجه کشاورزان به توصیه‌ها و هشدارها جهت جلوگیری از بروز خسارت است.»
وی افزود: «کشاورزان در بحث انتقال نشا از خزانه به زمین شالیزاری عجله نکنند چراکه شتاب در انتقال نشا از خزانه به زمین موجب خسارت به خزانه می‌شود.»
باقری تصریح کرد: «توجه به شرایط آب و هوایی و دمایی در بحث خزانه‌گیری و انتقال برنج به زمین موضوع مهمی است و باید توصیه‌های کارشناسان در این بخش مورد توجه قرار گیرد.»

هدف‌گذاری برای افزودن 250 کیلومتر
به شبکه بزرگراهی سیستان و بلوچستان
زاهدان- استاندار سیستان و بلوچستان، مأموریت اصلی فرمانداران را تلاش برای تبدیل استان به مقصدی برجسته در حوزه گردشگری عنوان کرد و گفت:«برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه زیرساخت‌های اقامتی و گردشگری، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.»
منصور بیجار با اشاره به طرح ریلی چابهار-زاهدان که بخشی از آن تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود:«اتصال به شبکه سراسری راه‌آهن، هزینه سفر را کاهش و ایمنی را افزایش می‌‌دهد. این فرصتی طلایی برای جذب گردشگر است که باید از هم‌اکنون برای آن برنامه‌ریزی کنیم.»
وی همچنین از هدف‌گذاری برای افزودن ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلومتر به بزرگراه‌های سیستان و بلوچستان تا پایان سال خبر داد و آن را گامی مؤثر در ایمن‌سازی تردد و افزایش جذابیت منطقه برشمرد.
بیجار خطاب به مدیران دستگاه‌ها دستور داد اهداف مشخصی برای پایان سال تدوین کنند و از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خواست بر اجرای این برنامه‌ها نظارت جدی داشته باشد.

دستور استاندار کرمانشاه برای تسریع در بازسازی منطقه سیل‌زده فیروزآباد
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه دستور داد روند بازسازی و مقاوم‌سازی خرابی‌های سیل بویژه در روستای داربدره تسریع شود.
 بارندگی و سیلاب اخیر به چهار روستای داربدره، سامله، سرزل و جوه‌جار بخش فیروزآباد خسارت زد که در جریان آن ۳۰ واحد مسکونی دچار خسارات کلی و جزئی و همچنین چهار دستگاه خودرو به ‌طور کامل تخریب شد و تعدادی از ماشین‌آلات کشاورزی از جمله تراکتور آسیب دید.
منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه در دومین بازدید خود از روستای سیل‌زده داربدره افزود:«از مردم انتظار می‌رود با دستگاه‌های مرتبط که در حال خدمت‌رسانی هستند همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد تسریع در بازسازی این منطقه باشیم و هر چه مردم بیشتر همراهی کنند کار سریع‌تر پیش خواهد رفت.»
وی افزود:«در ارزیابی‌های صورت گرفته اگر مورد خسارت‌دیده‌ای جا مانده است، اضافه شود. حجم حادثه زیاد نیست لذا باید جامع و کامل در روند بازسازی تسریع ایجاد شود.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • اندیشه
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و شش
 - شماره هشت هزار و هفتصد و شش - ۱۶ فروردین ۱۴۰۴