اخبــــــــــار

سازگاری تولیدات مشاغل خانگی با سلیقه بازار
ایران/ معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با بیان اینکه تولیدات مشاغل خانگی با سلیقه بازار سازگار است، گفت: «در بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» شاهد حضور تعداد بیشتری از مشاغل خانگی نسبت به دوره‌های گذشته هستیم.» زهرا بهروزآذر  با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در دوره‌های گذشته اظهار کرد: «بسیاری از بانوان در این نمایشگاه کار خود را از یک میز کوچک شروع کرده بودند، بعضی از زنان در ابتدا دستفروشی می‌کردند و ما آنها را پیدا کرده و حمایت کردیم و در این نمایشگاه به این افراد فرصت عرضه محصولات و دست‌آفریده‌های آنان داده شد.» وی با اشاره به تنوع محصولات تولیدکنندگان در این نمایشگاه خاطرنشان کرد: «زنان در تمام دوره‌های نمایشگاه «زنان و تولید ملی» محصولات بی‌نظیری را با عشق و جان خود تولید می‌کنند و در هر کوکی که به محصول می‌زنند یک آرزوی خیر برای شهروندان دارند.»

اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر
ایران/ اختصاص مسکن برای نخبگان ایثارگر و راه‌اندازی برج فناوری در بنیاد شهید بزودی انجام می‌شود.
حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در مراسم تفاهمنامه مشترک بین معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: «به مسکن نخبگان توجه ویژه داریم و در ۱۵ استان اقداماتی را شروع کردیم ولی هنوز در تهران موفق نشده‌ایم. در صورتی که رئیس بنیاد شهید کمک کنند تا زمین لازم را بگیریم و با وام نخبگان که دو برابر است آن را بسازیم اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.»
همچنین سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم اظهار کرد: «به مناسبت هفته شهید اقدامات خوبی انجام و تفاهمنامه‌ای با معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهوری منعقد شد. بزودی راه‌اندازی برج فناوری در بنیاد شهید را خواهیم داشت که تجهیز آن با کمک بنیاد شهید و راه‌اندازی آن با معاون علمی ریاست جمهوری خواهد بود.»

اهدای نشان «حامی شهر» به فعالان حوزه آسیب‌های اجتماعی
ایران/مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از اهدای نشان «حامی شهر» به فعالان حوزه آسیب‌های اجتماعی در پایتخت خبر داد. سیدمحمد نقیب در مورد تقدیر ویژه از فعالان حوزه آسیب‌های اجتماعی پایتخت، گفت: «این نشان که معیار آن فعالیت اجتماعی است به افراد یا گروه‌هایی تعلق می‌گیرد که در حوزه‌های مختلف اجتماعی، مانند حمایت از کودکان کار، کمک به معتادان متجاهر و یاری‌رسانی به کارتن‌خواب‌ها، فعالیت داشته‌اند. این اقدام که در نوع خود بی‌نظیر است، برای اولین‌بار در کشور اجرا می‌شود و قرار است در سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد،  نشان «حامی شهر»، علاوه بر جایگاه معنوی، حمایت سازمانی از این افراد را نیز در بر دارد.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و دو
 - شماره هشت هزار و هفتصد و دو - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳