بازگشت کم رمق شاخص کل

شاخص کل بازار سرمایه روز گذشته بالاخره  سبزپوش شد، اما بسیار کم‌رمق؛ به طوری که شاخص کل با 6 هزار و 144 واحد افزایش و رشد 0.23 درصدی، به 2 میلیون و 694 هزار و 647 واحد رسید و نتوانست دوباره به کانال 2.7 میلیون واحدی برسد. نگاه فعالان بازار به سهام بنیادین و فاندامنتال بازار در روز گذشته به نگاه تکنیکالی چربید و این به‌ویژه در سهام کوچک به‌خوبی خود را نشان داد. البته مثبت شدن شاخص کل هنوز آنچنان رمقی ندارد که بتوان با امیدواری در مورد آن صحبت کرد و هنوز نشانه‌های بسیاری از نااطمینانی و بی‌اعتمادی در بین سهامداران وجود دارد و نشانه‌های آن را می‌توان در خروج 2 هزار و 700 میلیارد تومان سرمایه خُرد از بازار جست‌وجو کرد و البته هرچند که تعداد نمادهای مثبت به شکل قابل توجهی نسبت به روزهای قبل در بازار روز گذشته بیشتر شده بود اما دیروز هم 51 درصد نمادهای بازار منفی شدند.
به هر حال مقاومت بورس در برابر سیگنال‌ها و اخبار به‌شدت منفی مانند استیضاح وزیر اقتصاد، تنش‌های بین‌المللی، نرخ بهره و سرکوب ارزی و... تاکنون قابل ملاحظه بوده است و روز گذشته بازار و معاملات آن، سهامداران را به بازگشت به روند سبزپوشی و صعودی شاخص کل امیدوار کرد.
اما در بازارهای مالی دیگر، نرخ دلار تا ساعت 17:00 روز گذشته با 0.28 درصد افزایش، به 92 هزار و 550 تومان رسید، هر گرم طلای 18 عیار نیز 0.66 درصد رشد کرد و به 6 میلیون و 718 هزار و 700 تومان رسید، اونس جهانی 0.03 درصد افت قیمتی داشت و به 2 هزار و 916 دلار رسید و سکه امامی با 1.82 درصد افزایش قیمت، به 78 میلیون و 810 هزار تومان رسید. نفت برنت و بیت‌کوین نیز رشد قیمت یک تا دو درصدی را تجربه کردند.
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۳ اسفند
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
شماره هشت هزار و هفتصد و یک
 - شماره هشت هزار و هفتصد و یک - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
۶