در حافظه موقت ذخیره شد...
کانال ۲.۷ میلیون واحدی شاخص کل از دست رفت
ارزندگی قیمتها در بازار سهام برای بسیار از فعالان و سهامداران کاملاً واضح است اما موضوعی که هنوز همگان را در فضای نگرانی و تشویق و نااطمینانی قرار داده است، آنچنان قدرتمند است که حتی رسیدن قیمتها به کف به ویژه از نظر دلاری به هیچ عنوان نتوانسته فعالان را برای اطمینان به خرید سهام قانع کند.
کارشناسان معتقدند که بازار سهام نسبت به اخبار و رویدادهای منفی کاملاً بیتفاوت شده است اما هنوز هم نتوانسته از بیاعتمادی خود به بازار دست بردارد و روز به روز فعالان بازار و سرمایهگذاران به سمت بازارهای موازی روی میآورند . از سویی این بی تفاوتی بورس فقط مختص اخبار منفی است و در صورت انتشار اخبار مثبت، شاخص کل بورس آماده یک جهش بزرگ خواهد شد.
خروج حدود 600 میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار سرمایه، حاکی از ادامه روند عرضه و غلبه آن بر تقاضا به منظور تأمین نقدینگی در آستانه سال جدید توسط سهامداران است.
اما بازارهای مالی دیگر در روز گذشته با افت قیمت اندک مواجه شدند، به طوری که تا ساعت 17:00 روز گذشته، دلار با 0.14 درصد کاهش به 92 هزار و 265 تومان رسید؛ هر گرم طلای 18 عیار با 1.2 درصد کاهش به 6 میلیون و 654 هزار و 200 تومان کاهش یافت؛ اما اونس جهانی طلا 0.89 درصد رشد کرد و به 2 میلیون و 912 دلار رسید.