واکنش رئیس فدراسیون به عملکرد آرش میرباقری، پدیده دوچرخه سواری
اسدی: بهترین تجهیزات را تأمین میکنیم
مهری رنجبر / آرش میرباقری رکابزن جوان بعد از 5 مدالش در قهرمانی آسیا، حالا همه فکر و ذکرش قهرمانی جهان آفریقای جنوبی است. او بعد از قهرمانی آسیا تنها یک روز استراحت کرد و بلافاصله تمرین برای قهرمانی جهان را استارت زد. میرباقری البته معتقد است برای موفقیت در قهرمانی جهان باید امکانات به روز داشته باشد.
رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری معتقد است میرباقری تنها رکابزن ایرانی در قهرمانی جهان مثل قبل حمایت میشود: «میرباقری را همانطور که این دو سال حمایت کردیم و همراه دو تیم 10 نفره مسابقات مختلف ارمنستان، کره، قزاقستان و هند را تجربه کرد. حتی در مسابقات داخلی هم پا زد بعداز این هم حمایت میشود تا برای قهرمانی جهان آماده شود تا با رده جوانان در مسابقات جهانی خداحافظی کند.»
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری قول تأمین تجهیزات را برای رکابزن پدیده میدهد: «ما بهترین تجهیزات را برایش میگیریم تا در قهرمانی جهان مشکلی نداشته باشد. میرباقری چند ماهی است که با ویگنز تمرین میکند و هشت ماه مانده هم با برنامه او تمرین میکند تا هم برای قهرمانی جهان آماده شود و هم بازیهای آسیایی ناگویا.» اسدی از حمایت نسل جوان برای پشتوانهسازی میگوید: «به هر حال رکابزنان جوان مثل میرباقری سرمایههای ما برای بازیهای المپیک 2028 لس آنجلس هستند و آنها طبق برنامه حمایت میشوند. نه فقط میرباقری که ما به بقیه دوچرخهسواران جوان هم توجه میکنیم. هرچند قرار نیست همه به لحاظ آمادگی خوب باشند اما از آنها حمایت میکنیم تا نسل جدید دوچرخهسواری را بسازیم. بچههای ما در نیمه استقامت قهرمانی آسیا بین 80 نفر رتبههای دوم، هفتم و دهم را داشتند و جزو رکابزنان تاپ آسیا بودند.»
به گفته او حالا تمرکز فدراسیون روی نسل جوان است: «تمرکزما روی نسل جوان بود. در واقع ما در همه بخشها جوانگرایی کردیم. راوندی درست است که در قهرمانی آسیا نتیجه نگرفت اما رکابزن خوبی است، حتی علی لبیب ملیپوش المپیکی 23 ساله و حسن سیف اللهی هم جوان هستند. البته جوانگرایی نه فقط در تیم مردان بود که ترکیب چهار نفره زنان هم برای اولین بار جوان بود. امیدواریم با همین روند ادامه دهند. بچههایی که مستعدتر هستند ودرخشیدهاند را بیشتر حمایت میکنیم البته فعلاً قهرمانی جهان اولویت دارد که یک نفر اعزام میشود.»
رئیس فدراسیون دوچرخهسواری با بیان اینکه به خاطر نبود پیست چوبی، بیشترین سرمایهگذاری روی نیمه استقامت است تا سرعت، گفت :«اینکه بگوییم ما برای بازیهای آسیایی پیست چوبی میسازیم غیرممکن است. تمرین نیمه استقامت پیست عمدتاً در جاده انجام میشود و درصد کمی از آن در پیست انجام میشود و بنابراین رکابزنان سرعتی پیست ایران به خاطر نبود پیست نتیجه نمیگیرند و نیمه استقامتیها شانس مدال بیشتری دارند.»