رئیس قوه قضائیه:

در مبارزه با فساد با هیچ فردی مسامحه‌ نخواهیم داشت

رئیس قوه قضائیه در ادامه سلسله جلسات و نشست‌‎های هم‌اندیشی خود با اعضای کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مجلس شورای اسلامی با اعضای کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای برگزار کرد. به گزارش میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در این نشست با اشاره به عزم جزم دستگاه قضا برای مبارزه عالمانه و قاطعانه با مظاهر مختلف فساد گفت: «فساد امری مسری است؛ گاهی فساد مالی به دنبال خود، فساد‌های سیاسی و فرهنگی را نیز می‌آورد. ما در قوه قضائیه بر برخورد عالمانه و قاطعانه با مظاهر مختلف فساد تأکید داریم و در این راستا مسامحه‌ای نخواهیم داشت.» رئیس قوه قضائیه با اشاره به وضعیت معیشتی مردم افزود: «اکنون وضعیت معیشت مردم نه‌تنها خوب نیست، بلکه بد است؛ همه قوا و دستگاه‌ها باید برای تقویت بنیه اقتصادی و تولیدی کشور که در بهبود وضعیت معیشتی مردم مؤثر است، اهتمام داشته باشند. باید فرهنگ حمایت از سرمایه‌گذاران در کشور تغییر کند. نباید ثروت را ضدارزش تلقی کنیم.»
وی ادامه داد: «قطعاً ثروت‌اندوزی از طُرق نامشروع، امری مذموم و ناپسند است و باید با آن برخورد قاطعانه و قانونی کرد، اما ثروتی را که مشروع باشد و از راه تقویت بنیه اقتصادی و تولیدی کشور به دست آمده باشد، نباید مذموم و ناپسند بدانیم.»
اژه‌ای با تأکید بر اینکه طبق آمار‌های موجود، جمعیت قابل‌توجهی از ایرانیان در خارج از کشور اقامت دارند و قطعاً ما باید از ظرفیت‌های فکری و مادی و خلاقیت‌های این ایرانیان مقیم خارج کشور بهره بگیریم، تصریح کرد: «آیا همه ایرانیان مقیم خارج کشور، ضدانقلاب هستند؟ آیا بسیاری از آنها بدتر از برخی عناصر هستند که در داخل کشور دست به اقداماتی می‌زنند؟ این نامطلوب است که دشمن از ایرانیان مقیم خارج یارگیری کند یا اینکه آنها به موطن خود بازگردند، ولو آنکه نقد داشته باشند و زبان به انتقاد و گلایه بگشایند.»
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اولویت‌های کاری خود طی ۴۴‌ماهی که در منصب ریاست قوه قضائیه حضور دارد، گفت: «از همان اولین روزی که مسئولیت ریاست دستگاه قضا برعهده من گذاشته شد، چند اولویت کاری را با عنایت به نیاز‌های ضروری کشور برای خود ترسیم کردم و در راستای آن اولویت‌ها، سلسله اقدامات و تدابیری را اتخاذ نمودم؛ یکی از آن اولویت‌ها، کمک به تقویت بنیه اقتصادی و تولیدی کشور در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مردم بود.»
اژه‌ای اضافه کرد: «به‌جد معتقدم برای تقویت بنیه اقتصادی کشور باید موانع تولید را مرتفع کرد و امنیت سرمایه‌گذاری را ارتقا داد. باید حرمت فرد سرمایه‌گذار را که می‌خواهد به غنای اقتصادی و تولیدی کشور یاری رساند، حفظ کرد؛ نباید برخوردی با او داشت که سبب دفع او شود و بعد از مدتی از این کار پشیمان شویم.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و نود و چهار
 - شماره هشت هزار و ششصد و نود و چهار - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳