گوشی خاص برای طبیعت‌گردی

 شرکت ریلمی از گوشی هوشمند ریلمی نئو 7xرونمایی کرد که به دلیل مقاومت در برابر گردوغبار و ضدآب بودن، گزینه محبوب طبیعت‌گردان محسوب می شود. این دستگاه دارای باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و تراشه‌ اسنپدراگون ۶ نسل ۴ است.
ریلمی نئو 7x با طراحی شیک و مدرن، به نمایشگر 6.67 اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و فناوری Pro-XDR  مجهز است. این نمایشگر با حداکثر روشنایی ۲۰۰۰ نیت، تجربه‌ بصری بی‌نظیری حتی در زیر نور مستقیم خورشید ارائه می‌دهد.
تراشه‌ اسنپدراگون ۶ نسل ۴عملکردی ۱۵ درصد بهتر از نسل قبلی را تضمین می‌کند. ریلمی نئو 7x  با سیستم خنک‌کننده‌ مایع VC، دما را هنگام استفاده طولانی‌مدت، مدیریت می‌کند و به کاربران امکان تجربه‌ بازی روان را می‌دهد.
این گوشی همچنین به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز است که امکان ضبط ویدئو 4k و اسلوموشن را فراهم می‌کند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز با ویژگی‌های هوش مصنوعی، کیفیت بالایی در تماس‌های تصویری و پرتره‌ها ارائه می‌دهد.
عمر باتری این گوشی هم بی‌نظیر است و امکان پخش ویدیو تا ۱۷ ساعت و بازی تا ۸ ساعت را فراهم می‌آورد. این دستگاه از شارژ سریع ۴۵ واتی بهره‌مند است که در ۲۲ دقیقه به ۵۰ درصد ظرفیت می‌رسد.
این گوشی در برابر گردوغبار و پاشیده شدن آب و حتی غوطه‌وری تا عمق 2.5متری محافظت می‌شود و در شرایط دمایی شدید نیز مقاوم است و این ویژگی‌ها، آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای علاقه‌مندان به طبیعت و فعالیت‌های فضای باز تبدیل کرده است. قیمت این گوشی در نسخه‌های مختلف به ترتیب ۱۷۹ دلار و ۲۲۰ دلار تعیین شده و هم‌اکنون به‌صورت پیش‌فروش در دسترس است.