اخبار

 تبریک کشورهای منطقه به پزشکیان
به مناسبت پیروزی انقلاب
سران برخی کشورهای منطقه در پیام‌های جداگانه‌ای به رئیس‌جمهوری، فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به وی، دولت و ملت ایران تبریک گفتند. امیر قطر، رؤسای جمهوری قزاقستان و جمهوری آذربایجان، نخست‌وزیر ارمنستان و مقامات بلندپایه امارات متحده عربی از جمله سران منطقه هستند که به مناسبت سالگرد انقلاب به مسعود پزشکیان پیام تبریک ارسال کردند.

 سفر ۲ روزه پزشکیان به بوشهر‌
مسعود پزشکیان رئیس‌‌جمهوری و‌ جمعی از اعضای دولت وفاق ملی چهارشنبه و پنجشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه میهمان مردم استان بوشهر خواهند بود. پیش از این خوزستان میزبان سفر دو روزه پزشکیان و دولت بود.
 
توضیحات رئیس قوه قضائیه
درباره قانون مشاغل حساس
رئیس قوه قضائیه درباره قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» گفت: ما به دستگاه‌هایی که وفق این قانون مرجع استعلام هستند، اعلام کرده‌ایم تا به ما بگویند از زمان لازم‌الاجرا شدن این قانون، چه کسانی بدون اخذ استعلام در مناصب حساس به کار گمارده شده‌اند. تا این لحظه غیر از پاسخ وزارت دادگستری، هنوز پاسخ کاملی به ما واصل نشده است. به گزارش میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: همچنین به دستگاه‌های مرجع استعلام اعلام کرده‌ایم بگویند تاکنون چه کسانی علی‌رغم منفی بودن جواب استعلام‌شان، در پست‌های حساس منصوب شده‌اند. از سویی دیگر، خطاب به این مراجع استعلام، تأکید کرده‌ایم اعلام کنند چه مواردی بوده که بین این دستگاه برای انتصاب فرد، اختلاف بوده است تاکنون یکی از این مراجع، پاسخ این سؤال ما را ارسال کرده است. وی با بیان اینکه اجمالاً پاسخ مورد نظر بیش از یک نفری است که در افواه و اذهان عمومی مطرح است، اضافه کرد: باید پاسخ‌های کامل و جامع مراجع استعلامی واصل شود تا ببینیم چه تعداد افراد در چه پست‌هایی منصوب شده‌اند که انتصاب آنان مغایر با قانون «نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» بوده است. باید در این باره تصمیم جمعی اتخاذ شود، نه اینکه هر روز برای یک نفر تصمیم‌گیری شود. اژه‌ای گفت: علی‌ایحال، ما به اجرای قانون اهتمام داریم و حتی ممکن است افرادی نیز در قوه قضائیه باشند که این قانون شامل حالشان شود؛ در قبال آنان نیز وفق قانون عمل خواهد شد.
 
عارف: هزینه برای هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری است
معاون اول رئیس‌جمهوری در جلسه‌ای درباره هوش مصنوعی، با اشاره به برخی چالش‌ها برای ورود فناوری به کشور در گذشته گفت: با راهبردها و حمایت‌های کارگشای مقام معظم رهبری درباره اولویت و ضرورت ورود فناوری‌های نوین به کشور و تبع آن در سند چشم‌انداز، دیگر چالشی برای ورود فناوری به کشور نداشتیم. محمدرضا عارف تأکید کرد: هوش مصنوعی ضرورتی است که در سالیان آینده تمام ابعاد زندگی مردم و دولت‌ها را دربرمی‌گیرد و در آینده بخشی وجود نخواهد داشت که به هوش مصنوعی متکی نباشد. معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به پیگیری‌های مکرر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری و برگزاری جلسات منظم و مکرر برای تمرکز بر هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: با انسجام، انگیزه و نشاط معاونت علمی و فناوری و سایر دستگاه‌ها پیشرفت‌های خوبی در مدت زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم در حوزه هوش مصنوعی شاهد هستیم. وی ادامه داد: هرگونه هزینه روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است و در کنار تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی، لزوم ایجاد یک مرکز برای میدان‌داری و اجرایی این حوزه بویژه در حوزه تسهیلگری در کنار سیاستگذاری‌ها دیده شده است که باید هر چه سریع‌تر در خصوص ایجاد یک سازمان یا ستاد در کنار شورای راهبری تصمیم‌گیری شود.
 
وزیر کشور: بین احزاب تفاوت نمی‌گذاریم
اسکندر مؤمنی، وزیر کشور با اشاره به انتخابات پیش روی شوراهای شهر و روستا گفت: وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات هیچ تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیست و این وزارتخانه با انجام وظیفه درست و وفاداری نسبت به رویکرد دولت وفاق می‌تواند به افزایش سرمایه اجتماعی کمک کند.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • اندیشه
  • دولت دارد چه کار می‌کند
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • اطلاع رسانی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و شش
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و شش - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳