بنگاه

انجام پروژه‌های زیرساختی با طرح نشان‌دار کردن مالیات

داوود داداشی، کارشناس مسائل اقتصادی در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مؤدیان تصریح کرد: این طرح تا حد زیادی به عنوان مشوق برای مالیات‌ دهنده عمل می‌کند. وقتی افراد بدانند مالیات پرداختی ‌شان در کدام پروژه و استان به کار می‌افتد، با رضایت بیشتری به پرداخت مالیات مبادرت می‌‌کنند.
این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مؤدیان در واقع یک تیر و دو نشان است. از یک طرف، درآمدهای مالیاتی دولت وصول می‌شود و ارتقای فرهنگ مالیات ‌دهی را در کشور شاهد هستیم و از طرف دیگر، پروژه‌های عمرانی کشور تأمین مالی می‌شوند. این روندها، در نهایت به نفع مردم است و امور کشور را پیش می‌برد.
داداشی گفت: اصولاً در کشورهای پیشرفته مالیات منبع درآمدی برای انجام پروژه‌های زیرساختی است. درآمد کشور از محل مالیات است و از این طریق کشور اداره می‌شود. باید با اجرای اقداماتی مانند طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مؤدیان به سمت تقویت فرهنگ مالیاتی کشور برویم و از این محل به تأمین منابع مورد نیاز برای اداره کشور و انجام پروژه‌‌های زیرساختی و عمرانی مبادرت کنیم.

 

 اصناف، بازوان ستبر انقلاب در مسیر پیشرفت کشور

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به جایگاه مهم اصناف در اقتصاد کشور گفت: «امام(ره) همواره اصناف و کسبه را به‌عنوان بازوان ستبر انقلاب اسلامی معرفی می‌کردند. امروز نیز ما بر همان عهد و پیمانی که در روزهای اولین انقلاب بسته‌ایم، استوار هستیم و با تمام توان در مسیر پیشرفت کشور گام برمی‌داریم.»
رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: «در تهران بیش از ۱۳۵ اتحادیه صنفی و در سراسر کشور بیش از سه میلیون واحد صنفی فعال هستند که نقشی بی‌بدیل در تولید، توزیع و ارائه خدمات ایفا می‌کنند. این قشر، سرمایه اجتماعی بزرگی برای کشور است که باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و پنج
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و پنج - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳