ایران در «ایران»


بارش برف و باران در راه 23 استان
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید سامانه بارشی در ۲۳ استان خبر داد.
«صادق ضیائیان» رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: سامانه بارشی جدید برف و باران از امروز (چهارشنبه) به‌همراه کاهش دما و وزش باد در ۶ استان کشور فعالیت خواهد کرد. در همین حال سازمان هواشناسی نیز خبر داد که از فردا (پنجشنبه) بارش برف و باران و کاهش محسوس دما، در گیلان، غرب مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، زنجان، همدان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، غرب اصفهان، نیمه شمالی خوزستان و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز و تهران پیش‌بینی می‌شود. جمعه بارش برف و باران در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، اردبیل، کردستان، جنوب استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، همدان، مرکزی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال استان‌های البرز، تهران و سمنان، نوار غربی و جنوب اصفهان پیش‌بینی می‌شود.

اراضی دیم لرستان تبدیل به باغ می‌شود
خرم آباد- وزیر جهاد کشاورزی گفت: اراضی دیم لرستان برای احداث باغات و کشت محصولات دیم استعداد خوبی داشته و ارزش افزوده بالایی دارند و در برنامه هفتم توسعه اقدامات اجرایی خوبی در این راستا لحاظ و الگوی کشت نیز ابلاغ شده است.
 غلامرضا نوری قزلجه در حاشیه آیین کلنگ زنی مجتمع شیمیایی اکسیر «سیمیا» اظهار کرد: امیدواریم با کمک استاندار و جهاد کشاورزی استان بتوانیم با برنامه و استفاده حداکثری و حفظ منابع در افزایش تولیدات کشاورزی و بهبود معیشت کشاورزان و اقتصادی کردن فعالیت‌های آنان گام‌های اساسی برداریم. وی افزود: استان لرستان ظرفیت‌های خوبی در منابع آبی دارد که باید با استفاده حداکثری، مصرف بهینه و استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری توسعه اراضی را مد نظر داشته باشیم.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • اندیشه
  • ایران زمین
  • علم و فناوری
  • اطلاع رسانی
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و یک
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و یک - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳