اخبار

تشکیل کمیته ویژه‌ برای رفع ناترازی برق

رئیس اتاق بازرگانی ایران از تشکیل کمیته ویژه‌ای در دولت برای رفع ناترازی برق با تأکید بر ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر با حضور نماینده اتاق ایران خبر داد.
صمد حسن‌زاده اظهار کرد: رئیس‌جمهوری، تیمی متشکل از رئیس صندوق توسعه ملی، وزرای صمت و اقتصاد، رؤسای سازمان برنامه‌ و بودجه و بانک مرکزی و نماینده‌ای از اتاق ایران را تعیین کرده تا این گروه گزارش کارشناسی خود را درباره موانع ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر و راهکارهای آن، تا یکشنبه آینده به ایشان ارائه دهند.
وی افزود: از آنجا که مشکل ناترازی‌ها برای کشور بسیار مشکل‌ساز شده‌، دولت اهتمام ویژه‌ای برای حل این موضوع در دستور کار قرار داده است.

 

شهرک‌های صنعتی باید غیردولتی شوند

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد شهرک‌های صنعتی دولتی است، گفت: با توجه به مشکلات شهرک‌های صنعتی باید به سمت غیردولتی‌سازی آنها با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی حرکت کنیم.
رضا انصاری اظهار کرد: شهرک‌های غیردولتی بهره‌وری بهتری دارند و ما باید تسهیل‌گر حضور بخش خصوصی برای شهرک‌های صنعتی باشیم.
وی تأکید کرد: این سازمان باید تنها نقش تسهیل‌گر برای ورود بخش خصوصی در حوزه شهرک‌های صنعتی را بر عهده داشته باشد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و پنجاه و هشت
 - شماره هشت هزار و ششصد و پنجاه و هشت - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳