ورزش ایران

هروی در آستانه بازگشت به تیم ملی کاراته
خبرهای رسیده از فدراسیون حکایت از اعزام تیم ملی کاراته با هدایت سید شهرام هروی به مسابقات کاراته وان فرانسه دارد. سرمربی تیم ملی کاراته ۵۲ روز قبل و بعد از نایب قهرمانی در جام جهانی اسپانیا از هدایت تیم ملی استعفا داد. مسئولان فدراسیون کاراته در خصوص این استعفا واکنش رسمی و مستقیم نشان ندادند و تنها در یک مورد سرپرست فدراسیون با اعلام اتمام مأموریت کادر فنی تیم‌های ملی، از احیای سازمان تیم‌های ملی کاراته خبر داد. در حالی که از دو هفته قبل زمزمه‌های بازگشت سید شهرام هروی به عنوان سرمربی در محافل کاراته شنیده می‌شد، با انتخاب مازیار فرید‌خمامی به عنوان رئیس سازمان تیم ملی، شایعه حضور دوباره هروی در رأس کادر فنی رنگ واقعیت به خود گرفته و شنیده می‌شود با استعفای وی به صورت رسمی مخالفت شده و قرار است او هدایت تیم ملی در اولین مرحله از رقابت‌های کاراته وان «Premier League» در سال ۲۰۲۵ را برعهده داشته باشد. البته این موضوع هنوز قطعیت پیدا نکرده و باید منتظر روزهای پیش رو باشیم. رقابت‌های کاراته وان پاریس طی روزهای پنجم تا هفتم بهمن‌ماه با حضور ۳۸۴ کاراته‌کا از ۷۳ کشور برگزار خواهد شد.
 
رمضانی از استقلال جدا شد
آرمان رمضانی مهاجم استقلال دیروز با انتشار یک استوری اعلام کرد که از جمع آبی پوشان جدا شده است. رمضانی که حدود چهار سال بود در استقلال عضویت داشت، هرگز نتوانست آمار خوبی در این تیم از نظر تعداد گل و پاس گل به ثبت برساند و در 100 بازی، تنها ۱۰ گل و ۸ پاس گل به ثبت رساند.

قضاوت ناظمی در انتخابی جام ملت‌ها
دیدار دو تیم ملی فوتسال بانوان تایلند و بحرین از گروه C رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا در حالی امروز در تایلند برگزار می‌شود که با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، گلاره ناظمی به عنوان داور، این مسابقه را قضاوت می‌کند.

صفحات
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۳ دی
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱
۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸
۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
شماره هشت هزار و ششصد و پنجاه و هفت
 - شماره هشت هزار و ششصد و پنجاه و هفت - ۳۰ دی ۱۴۰۳
۱۳