اخبار
وزیر علوم پیگیر رفع فیلتر یوتیوب
مهر/ حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رایزنی برای رفع مسدودی یوتیوب برای اساتید و دانشجویان آموزش عالی خبر داد و گفت: کاربری یوتیوب عمدتاً آموزشی است. ما گزارشی مستدل و مفصل از سهم یوتیوب در تحقیق، پژوهش و آموزش تهیه کرده و به کمیته تعیین مصادیق مجرمانه ارسال کردهایم، خیلی امیدواریم با توجه به مذاکراتی که انجام دادهایم حداقل برای اساتید و دانشجویان آموزش عالی از یوتیوب رفع مسدودی شود. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خوشبختانه در این موضوع پیشقدم است و امیدواریم این اتفاق بیفتد. وی با اشاره به رایزنی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: استفاده یکسری از دانشجویان ما از اینترنت با توجه به رشته خاصی که دارند، بسیار بالاست و به حجم بالایی از اینترنت نیاز دارند. با وزارت ارتباطات صحبت کردهایم و خوشبختانه استقبال شد که اینترنت تا حدی رایگان و با حجم خیلی بالا در اختیار دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار گیرد. پیشنویس تفاهمنامه را برای وزیر ارتباطات ارسال کردهایم و ایشان بر سر وعده خود هستند و بهزودی اجرایی خواهد شد.
۳۵ همت بدهی در حوزه دارو
ایرنا/ محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تأکید بر اهمیت سرمایه انسانی و اجتماعی، اولویت این وزارتخانه در پرداختها را شفافیت، عدالت و شایستهسالاری دانست و گفت: بخش عمده بدهی با مبلغ حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان مربوط به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است. وی با اشاره به بدهیهای گسترده وزارت بهداشت، گفت: در بدو ورود به وزارتخانه، مجموعه دانشگاهها، با بدهی ۹۷ هزار میلیارد تومانی مواجه بودند. در پرداختها اولویت ما دستمزد نیروی انسانی است. وی اقدامات اخیر دولت و مجلس برای حمایت از بخش سلامت را امیدبخش توصیف کرد و افزود: مسئولیت برای ما، مانند امتحانی است که باید در آن به مردم، بیماران، دانشجویان و محرومان نیازمند به درمان، پاسخگو باشیم. وی اظهار کرد: با پیگیریهای صورتگرفته و موافقت
مقام معظم رهبری، حدود یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به بخش سلامت اختصاص یافت. همچنین، با حمایت مجلس بودجهای برای حل بخشی از مشکلات این حوزه تأمین شد. بیمارستانها نیز مبالغ زیادی از تأمین اجتماعی مطالبه دارند. امسال بودجهای برای افزایش حقوق دستیاران اختصاص یافت.
روابط عمومیها؛ بازوی تحقق اهداف دولت وفاق ملی
ایران/ در پی تأکید محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاعرسانی دولت بر اینکه «همه مدیران و دولتمردان باید بدانند که بدون تکیه بر افکار عمومی و تلاش برای اقناع آن، اعتماد حاصل نمیشود و اعتماد امری ساختنی و آغاز این راه صداقت با مردم است»؛ انجمن روابط عمومی ایران به عنوان اولین انجمن در حوزه روابط عمومی و ارتباطات در کشور با توجه به دغدغههای دولت چهاردهم با رویکرد ایجاد تحول نوین در حوزه روابط عمومی سازمان، شرکت و نهادهای دولتی و خصوصی کشور، برای همیاری با دولت اعلام آمادگی و بر رسیدن به افقهای «وفاق ملی» تأکید کرد. درهمین راستا، محمدرضا پارسیان عضو حرفهای انجمن روابط عمومی ایران با تصویب هیأت مدیره این انجمن، نماینده انجمن روابط عمومی در استان تهران شد.
گفتنی است؛ پارسیان ۲۳ سال سابقه فعالیت در حوزه رسانه بهعنوان خبرنگار، مدیر اجرایی، مدیر هنری، جانشین سردبیر، سردبیر، مدیرمسئول، مشاور رسانهای و مدیر ارتباطات و رسانه و ۱۷ سال سابقه فعالیت در حوزه روابط عمومی بهعنوان پژوهشگر، کارشناس، مشاور و مدیر روابط عمومی را دارد.
انجمن روابط عمومی ایران با این تحولات به دنبال این است که در عصر تحول دیجیتال، با بهرهگیری از ظرفیتهای بینظیر هوش مصنوعی، بویژه چتباتهای هوش مصنوعی مولد، تأثیر قابلتوجهی بر صنایع و سازمانها برای تحقق اهداف دولت چهاردهم داشته باشد.
واریز عوارض شهرداریها به حساب آموزش و پرورش
ایران/ احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس غیردولتی در نشست خبری خود با عنوان هفته شوراهای آموزش و پرورش بیان کرد: قانون شوراهای آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۲ به تصویب رسید، این قانون با هدف تحقق مشارکت و نظارت مردم در آموزش و پرورش، بهرهگیری از تمام امکانات و منابع و ارتقای کیفیت این وزارتخانه تدوین شده است. در جلسات شوراهای آموزش و پرورش، استاندار، شهردار، رئیس سازمان برنامه و بودجه و دیگر مسئولان حضور دارند و برای تقویت آموزش و پرورش همکاری میکنند. همچنین در دولت چهاردهم شاهد حضور بیسابقه رئیس جمهوری در جلسات آموزش و پرورش و مدارس هستیم که نشاندهنده دغدغهمندی دولت نسبت به مسائل این حوزه است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه باید یک درصد سود شرکتها و مؤسسات وابسته به دولت را در بودجه پیشبینی و به اعتبارات تملک دارایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کند. این امر موجب رشد چشمگیر درآمدهای این وزارتخانه خواهد شد. به عنوان مثال، درآمد آموزش و پرورش از ۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ هزار میلیارد تومان در سالجاری افزایش یافته است. همچنین پرداخت عوارض به حساب شهرداری ممنوع و مقرر شده است این عوارض مستقیماً به حساب آموزش و پرورش واریز شود.