خبر در خبر

 تسنیم

  ورود دیرهنگام به دیپلماسی آب/ محسن موسوی خوانساری؛‌ دکترای مدیریت منابع آب درباره گرفتن حقابه از افغانستان گفت: کشور ما خیلی زودتر از اینها باید اقدام می‌کرد و «سازمان مشترک حوضه آبریز هریرود» را میان ایران، افغانستان و ترکمنستان تشکیل می‌داد. در این سازمان مسائل مشترک این 3 کشور دیده می‌شد اما خیلی دیر اقدام کردیم. در مورد ارس هم همین اتفاق افتاد و کوتاهی کشور ما منجر به این شد که در آنجا نیز به مشکل بخوریم. اصولاً در کشورهایی که رودخانه مرزی مشترک دارند، باید وزارت امور خارجه در بحث محیط زیست فعال باشد اما در ایران این فعالیت تازه شروع شده است و از سال‌های قبل، محیط زیست اولویت این وزارتخانه نبوده است.

ایرنا
  افزایش جمعیت قوچ و میش‌ها در قرق‌های اختصاصی/ حمید ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: جمعیت کل و بز در سطح قرق‌های اختصاصی کشور نسبت به سال گذشته، ۲۱ درصد و جمعیت قوچ و میش در مقایسه با سال گذشته، ۱۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ایسنا
   آیین‌نامه «تجارت اموال تاریخی» را باطل کنید/کمیته ملی موزه‌ها به همراه جمعی از کارشناسان میراث فرهنگی و باستان‌شناسان با شناسایی ایرادهای حقوقی و ابهام‌های آیین‌نامه و دستورالعمل مربوط به «تجارت اموال تاریخی»، خواستار ابطال «آیین‌نامه مدیریت، ساماندهی، نظارت‌ و حمایت‌ از مالکان‌ و دارندگان‌ اموال فرهنگی‌-تاریخی منقول مجاز» شد.

ایرنا
  خشکسالی، آهوهای موته را کم کرد/محمودرضا همامی، کارشناس مدیریت زیستگاه در اصفهان گفت: پررنگ‌ترین عامل کاهش جمعیت آهوی ایرانی در پارک ملی و پناهگاه حیات وحش «موته» میزان بارندگی‌ها و خشکسالی است.

ایرنا
  پلنگ دماوند به زیستگاه برمی گردد/غلامرضا ابدالی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط‌زیست گفت: روند درمانی پلنگ روستای مغانک دماوند رضایت‌بخش است و اگر بهبود این حیوان به همین روال پیش رود تا یک هفته آینده در زیستگاه اصلی خود در دماوند رهاسازی می‌شود.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و چهل و سه
 - شماره هشت هزار و ششصد و چهل و سه - ۱۲ دی ۱۴۰۳