فرهنگ

مطالبات هنرمندان
در برگزاری رویدادها پیگیری می‌شود

نادره رضایی، معاون امور هنری در دیدار با محمدعلی طالبی استاندار کرمان، محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان و همچنین احمد صدری دبیر پیشین جشنواره موسیقی نواحی، درباره ظرفیت‌های استان کرمان در برگزاری جشنواره نواحی و دیگر رویدادهای هنری گفت‌وگو کردند.
در این دیدار، محمدعلی طالبی گفت: در این دوره نگاه تازه‌ای به فرهنگ و هنر خواهیم داشت و می‌خواهیم فضایی نوین در این حوزه ایجاد کنیم و مطالبات هنرمندان را در زمینه برگزاری رویدادها با همکاری معاونت هنری و حمایت صنایع استان پیگیری کنیم.
نادره رضایی معاون امور هنری نیز بیان کرد: در برنامه‌های پیش رو به دنبال تعامل با استان‌ها هستیم، زمانی این ارتباط قطع شده بود و می‌خواهیم با ظرفیت‌های ویژه هر استان و با همراهی صنایع و بهره‌گیری از بخش مسئولیت اجتماعی آنها و همین طور حمایت از هنر و فرهنگ با نظارت راهبردی و محتوایی معاونت هنری به رونق فرهنگ و هنر و ایجاد گردش اقتصادی کمک کنیم.
او ادامه داد: اگر ما اجرای رویدادها را به بخش صنفی واگذار کنیم معاونت به کار اصلی خودش که سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی است، می‌پردازد. می‌خواهیم با رویکرد واگذاری جشنواره مأموریت اصلی خودمان را انجام دهیم. ظرفیت استان‌ها و امکان برگزاری با کیفیت جشنواره‌ها با امکانات دولتی و بخش صنعتی برای ما بسیار مهم است و می‌توانیم به توسعه فرهنگ و هنر کمک کنیم./ایران

 

ثور به‌ دنبال پیوند هنر
و بورس است

 امین آذریان روز یکشنبه ۸ دی در نشست خبری جشنواره ثور که با حضور خبرنگاران فرهنگی و اقتصادی و بازار سرمایه در خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد، اظهار کرد: «دومین جشنواره ثور با افزودن بخش نمایشنامه‌نویسی، در سه رشته فیلم کوتاه، نمایشنامه و تبلیغات بصری خلاقانه برگزار می‌شود.» او افزود: «هدف ما از برگزاری این جشنواره در دوران پرتلاطم‌ و پرهیاهوی اقتصادی فعلی این است که با آموزش سواد مالی و مفاهیم مالی از طریق هنر، بین هنر و بورس پیوند مناسب برقرار کنیم.» به گفته او، تاکنون ۱۷ فیلمنامه، ۷ نمایشنامه و ۳۲ اثر تبلیغاتی خلاقانه به دبیرخانه جشنواره رسیده است. ایوب آقاخانی کارگردان صاحب‌نام و عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره ثور نیز گفت: «هر جریانی که موجب رونق تئاتر در کشور شود، قابل ستایش است و خرسندیم که «نمایشنامه‌نویسی» در دومین جشنواره ثور مورد توجه قرار گرفته است.» این کارگردان، آموزش را پایه هر کار موفقی در کشور دانست و گفت: «بیشتر‌ آثار من رویکرد‌ اجتماعی داشته‌اند ولی در یک پژوهش آماری به این نتیجه رسیدم که بیشتر نمایش‌ها به دو امر خیانت و فقر‌ پرداخته‌اند؛ این موضوعات باید تکثر پیدا کنند‌ و می‌توان زیرشاخه فقر، فایلی آموزشی و تبیینی‌ در جهت فقرزدایی از جامعه باز کرد.» /ایران

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و چهل و یک
 - شماره هشت هزار و ششصد و چهل و یک - ۱۰ دی ۱۴۰۳