ایران در «ایران»

قطار شهری به کرمانشاه می‌رسد
بنابر اعلام رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرمانشاه، فاز اول پروژه قطار شهری سال آینده در این شهر به بهره‌برداری می‌رسد.
«مهدی غلامرضایی‌نیا» با ارائه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت پروژه قطار شهری کرمانشاه، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده، پیشرفت این پروژه اکنون به میزان قابل توجهی افزایش یافته و فاز اول آن ۵۳ درصد پیشرفت داشته است.
وی ادامه داد: پروژه قطار شهری به طول ۱۳ کیلومتر و از میدان معلم تا میدان فردوسی در حال ساخت است. از این مسیر ۱۳ کیلومتری حدود 5.5 کیلومتر آن به صورت روگذر و مابقی به صورت زیرگذر است.
رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرمانشاه افزود: فاز اول این طرح از میدان معلم (سه‌راه مسکن) تا میدان آزادی، بیشتر به صورت روگذر است و هم اکنون کار ریل‌گذاری آن در حال انجام است. فاز دوم نیز از میدان آزادی تا میدان فردوسی به صورت زیرزمینی اجرا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: زمانی در پروژه قطار شهری تنها دو کارگاه فعال داشتیم، اما اکنون هشت کارگاه فعال داریم که در سه کارگاه آن شیفت شب نیز فعال شده است. غلامرضایی‌نیا با تأکید بر اینکه تأمین اعتبار این طرح از منابع مختلفی انجام شده است، افزود: از سال ۱۳۹۸ تاکنون طی 5 سال از فروش اوراق مشارکت که روشی مرسوم برای پروژه‌های بزرگ است، برای تأمین مالی پروژه قطار شهری کرمانشاه استفاده کرده‌ایم .
 
پس از 10 سال با حفر چاه انجام شد
حل مشکل آب آشامیدنی ۳روستا در استان مرکزی
اراک- پس از10 سال مشکل پایداری آب آشامیدنی 3‌روستا با بیش از 400 خانوار در استان مرکزی با حفر چاه ۱۳۷ متری به طور کامل برطرف شد.
«حشمت‌الله عباسی»، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در این زمینه اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده برای رفع مشکل دیرینه مردم 3 روستای وزیر آباد، مسن آباد و نوازن از توابع شهر ساروق حفر یک حلقه چاه به منظور تأمین و توزیع پایدار آب شرب در دستور کار قرار گرفت. به گفته عباسی همزمان با حفر و تجهیز چاه به طول ۱۳۷ متر با هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال، اجرای عملیات لوله‌گذاری به متراژ ۷۴۰۰ متر لوله ۱۲۵ و ۹۰ میلیمتری پلی اتیلن اجرایی شد و ساخت اتاقک و نصب تله متری از جمله اقدامات صورت گرفته است.
 وی خاطرنشان کرد: پیش از این، آب شرب مورد نیاز ساکنان این مناطق از طریق آبرسانی سیار صورت می‌گرفت اما با اجرای این طرح، ۴۰۰ خانوار با جمعیتی افزون بر یکهزار نفر از آب شرب پایدار بهره‌مند شده و مشکل کیفی و کمی هر سه روستا پس از ۱۰ سال به طور کامل برطرف شد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و بیست و شش
 - شماره هشت هزار و ششصد و بیست و شش - ۲۰ آذر ۱۴۰۳