چرا دختر 15 ساله من باید موقع بازگشت در یک کشور بماند؟
دنیامالی: کسب 25 طلا در ناگویا امکانپذیر است
احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در پایان مجمع کمیته ملی المپیک به جمع خبرنگاران آمد و جوابگوی سؤالات آنها شد. او قول برنامهریزی برای افزایش مدال طلا در رویدادهای بینالمللی را میدهد: «مردم عزیز ما میدانند که در دنیا مدالآوری خیلی مهم است. زمانی برای ما سهمیه خیلی ارزشمند بود و باید تلاش میکردیم تا بیشترین سهمیه را بگیریم، اما از آنطرف هم این باور را داریم و این بحث در کمیته جهانی هم مصوب شده است. به هر حال رتبهبندی کشورها با مدال طلا مقایسه میشود. اگر کشورها در طلا مساوی باشند، مدال نقره رتبه را تعیین میکند. بنابراین باید تلاش ما این باشد تا بچهها برای قهرمانی بجنگند. ما حتی فاصله پاداش طلایی را با نقره و برنز بیشتر میکنیم، انشاءالله برنامهریزی ما جامع است. دولت هم به ورزش توجه زیادی دارد. شخص رئیسجمهور هم مرتب سعی میکند ورزش کند. ما هم با استفاده از این ظرفیت دولت، مشکلات فدراسیونها را به حداقل میرسانیم تا حضور مؤثرتری در بازیهای آسیایی 2026 و المپیک 2028 داشته
باشیم.»
دنیامالی ادامه داد: «بضاعت ورزش ایران این نیست و بسیار بالاتر است. این جمع ظرفیت و توان یک کار برجسته را در المپیک 2028 دارد. ما ظرفیت اول شدن بازیهای کشورهای اسلامی را داریم که ظرفیت بالایی است. ما باید فاصله مدال طلا و نقره را بسیار بالا ببریم باید بپذیریم نام ایران با طلا شناخته میشود. 39 مدال کشورهای اسلامی قونیه را میتوانیم به طور قابل توجهی افزایش دهیم. ریاض هم برای ما از نظر سیاسی بسیار مهم است. تمام تلاش خود را میکنیم که در بازیهای کشورهای اسلامی موفق باشیم بعد برای ناگویا آماده
میشویم.»
وزیر ورزش و جوانان یادآور شد: «در هانگژو اگر بحث کرونا بود برای سایر کشورها نیز بوده است. ما در بازیهای آسیایی صعود نداشتیم و همه مقصر هستند. ما میتوانیم و اگر اراده کنیم و پشت هم باشیم و کار صادقانه انجام دهیم و با خداوند ببندیم، کسب 25 طلا در ناگویا امکان پذیر است.»
دنیامالی درباره پناهندگی باران ارجمند بازیکن نوجوانان پینگ پنگ در دانمارک، چنین واکنشی داشت: «من اگر در فضایی جهش نباشد و سیر صعودی نباشد میمیرم. ماهیت ورزش رقابت است و برای مردم موفقیت ورزشکاران اهمیت دارد. بچههای مردم دست ما امانت هستند قرار نیست فقط روی مهارت قهرمانی آنها کار کنیم و باید روی ابعاد تربیتی آنها هم کار شود. چرا دختر 15 ساله من باید موقع بازگشت در یک کشور بماند؟ هر ورزشکار را دختر و پسر خودم میدانم و نباید به راحتی آنها را از دست بدهیم. در بحث بینالمللی فدراسیون تلاش کنید و از رؤسای جهانی دعوت کنید. ما در شرایط خاصی هستیم ولی اگر رؤسای جهانی به ایران نیایند نگاه آنها متفاوت میشود. در مورد سیاست IOC شما صحبت نکنید و اجازه دهید سیاستمداران صحبت کنید.»
او صراحتاً از نداشتن اعتقاد به اداره فدراسیونها با سرپرست میگوید: «به سرپرستی اعتقاد نداریم، اما در رشتههایی که دستگاههای نظارتی حرف برای انتخابات داشته باشند، قطعاً با سرپرستی عمل میکنیم. این به آن معنا نیست که رئیس فدراسیون نتواند در انتخابات شرکت کند؛ رئیس فدراسیون هم به شرط تأیید دستگاههای نظارتی میتواند در انتخابات شرکت کند.»