اخبار
برلین به دنبال استقرار مجدد
سامانه پاتریوت در لهستان
وزارت دفاع آلمان اعلام کرد، برلین پیشنهاد استقرار مجدد واحدهای سامانه پدافند هوایی پاتریوت را در لهستان داده است. به گزارش رویترز، وزارت دفاع آلمان در بیانیهای اعلام کرد که میتوان این واحدهای پدافند هوایی را برای بالغ بر ۶ ماه مستقر کرد.
«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان گفت:«ما به موجب این پیشنهاد از یک موضع لجستیکی در لهستان که اهمیت محوری برای تحویل تجهیزات به اوکراین دارد، محافظت خواهیم کرد.»
«ولادیسلاو کوسینیاک-کامیش» همتای لهستانی او نیز با انتشار پستی در رسانه اجتماعی «ایکس» نوشت، ورشو از این تصمیم استقبال میکند.آلمان پیش از این برای دوره ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۳، ۳۰۰ سرباز را به همراه سه واحد از سامانه پدافندی پاتریوت در لهستان مستقر کرده بود. استقرار این واحدها بعد از آن صورت گرفت که یک موشک سرگردان اوکراینی در نوامبر ۲۰۲۲ به یک روستای لهستانی در همان حوالی اصابت کرد و این حادثه نگرانیها را درباره احتمال سرایت جنگ اوکراین به بیرون از مرزهای این کشور افزایش داد.
مخالفت دیوان کیفری بینالمللی با تجدیدنظر در حکم جلب نتانیاهو و گالانت
«کریم خان» دادستان کل دیوان کیفری بینالمللی، از دادگاه استیناف خواست درخواست تلآویو را برای تجدیدنظر در حکم جلب نخستوزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی رد کند. وی در سندی که به دادگاه تجدیدنظر ارائه کرد، از این دادگاه خواست با درخواست رژیم صهیونیستی برای تجدیدنظر در حکم جلب نتانیاهو و گالانت مخالفت کند. رژیم صهیونیستی چهارشنبه درخواست تجدیدنظر را در حکم جلب نتانیاهو و گالانت داده بود.
دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود به تصمیم دیوان بینالمللی کیفری در صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت اعتراض کرده و خواستار تجدیدنظر در آن شده و همچنین دفتر نتانیاهو خواستار تعویق اجرای این حکم شده بود.
در این راستا «امینالدیب» کارشناس حقوق بینالملل و مشاور دیوان کیفری بینالمللی به العربیه گفت: تمام کشورهای جهان و نه فقط ۱۲۵ کشوری که منشور دیوان کیفری بینالمللی را امضا کردهاند، ملزم به اجرای حکم جلب نتانیاهو و گالانت هستند.