نعمت‌پور و رمضانی به تیم ملی کشتی فرنگی برنمی‌گردند

سرنوشت عجیب دستیاران رنگرز

محسن وظیفه
روزنامه‌نگار


اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۰ آبان برای حضور در دیدار دوستانه با روسیه شروع می‌شود اما هنوز خبری از دستیاران سابق رنگرز نیست.
بعد از بازی‌های المپیک یکباره دستیاران حسن رنگرز از تیم ملی کشتی فرنگی جدا شدند و این وضعیت هنوز هم ادامه دارد اما کسی پاسخ درستی دراین‌باره نمی‌دهد.
 مشخص نیست که آنها قهر کرده‌اند و یا به خاطر مسائل فنی از تیم ملی جدا شدند اما هرچه هست این مربیان دیگر کنار رنگرز دیده نشدند. نه به اردوهای تیم ملی که بعد از پاریس برگزار شد، دعوت شدند و نه به مسابقات جهانی آلبانی و جهانی اوزان غیرالمپیکی اعزام شدند. طالب نعمت‌پور، مجید رمضانی و فرزاد ایمانعلی‌زاده سه مربی‌ای بودند که به عنوان دستیار در کنار حسن رنگرز بودند. از روز اولی که رنگرز به عنوان سرمربی انتخاب شد این سه نفر کنارش بودند. حتی مجید رمضانی سال‌هاست که با حسن رنگرز رفاقت دارد اما بعد از بازی‌های المپیک به یکباره هر سه نفر از تیم ملی جدا شدند و با وجود گذشت چند ماه هنوز هم خبری از این مربیان نیست.
در جهانی تیرانا آنها کنار رنگرز نبودند و از کادرفنی حسن رنگرز، فقط حسن حسین‌زاده در تیم حضور داشت و حالا که اسامی نفرات برای حضور در مسابقه دوستانه با روسیه اعلام شده باز هم از بین دستیاران حسن رنگرز فقط نام حسن حسین‌زاده دیده می‌شود و خبری از سه نفر دیگر نیست. حسن رنگرز درباره غیبت این سه مربی در کادرفنی تیم ملی گفت: «هیچ بحث و یا مشکلی بین ما و مربیان نبوده اما در این مدت سعی کردیم که فرصت به مربیان سازنده بدهیم که آنها هم کنار تیم ملی باشند و در جهانی آلبانی هم ارغش و ده‌ملایی از مربیان سازنده به کادرفنی تیم ملی اضافه شدند. مربیان قبلی هم مدتی را استراحت می‌کنند. به هر حال مربیانی که حدود دوسالی کنار ما بودند، هم خسته شدند و هم کارهای عقب‌افتاده دارند و باید به آنها رسیدگی کنند.»
این استراحت و کارهای عقب‌افتاده به هر حال روزی تمام می‌شود اما با تمام شدن اینها، طالب نعمت‌پور، مجید رمضانی و فرزاد ایمانعلی‌زاده به تیم ملی برمی‌گردند؟ حسن رنگرز به این سؤال جواب صریحی نمی‌دهد: «در حال حاضر برنامه ما این است که مربیان جدیدی را به تیم اضافه کنیم. مثل مهدی علیاری که در جهانی آلبانی خیلی به ما کمک کرد. با همین برنامه جلو می‌رویم تا مسابقات قهرمانی آسیا اما بعد از آن کادرفنی را برای مسابقات قهرمانی جهان کرواسی می‌بندیم.»
این حرف‌های رنگرز حکایت از جدایی قطعی سه دستیارش دارد اما مشخص نیست که آنها هم همانند دستیاران محمد بنا بعد از المپیک لندن به خاطر پاداش قهر کردند و یا سختگیری‌های علیرضا دبیر آنها را فراری داده است. البته این هم حرف بدی نیست که بعد از دو سال مربیان جدیدی فرصت عرض اندام پیدا ‌کنند اما واقعاً کشتی فرنگی این توان را دارد که بتواند در بحث مربیگری سه مربی دیگر را معرفی کند؟

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و نود و هشت
 - شماره هشت هزار و پانصد و نود و هشت - ۱۶ آبان ۱۴۰۳