استاندار خراسان رضوی در گفت‌و‌گویی سیاسی با «ایران» مطرح کرد

خیلی از اصولگرایان شناسنامه‌دار در کنار آقای پزشکیان بودند

انتصاب استانداری با کارنامه موفق در مدیریت‌های سیاسی و اقتصادی از سوی وزارت کشور دولت چهاردهم برای سکانداری امور اجرایی دولت در استان خراسان رضوی انتخابی بود که حائز اهمیت مضاعف بود. مختصات حاکم بر شهر مقدس مشهد به عنوان مرکز استان، فعالیت و نفوذ سیاستمدارانی که به لحاظ رویکرد فکری- سیاسی در منتهی‌الیه اصولگرایی شناخته می‌شوند تا آنجا که سهم قابل توجهی از 18کرسی استان در اختیار آنان قرار دارد ازجمله دلایل این ویژگی است.
بر این اساس غلامحسین مظفری، نماینده مجلس هفتم و مدیر اقتصادی که در دولت‌های مختلف مسئولیت داشته در حالی برای استانداری خراسان رضوی انتخاب شده که اجرای اهداف و برنامه‌های دولت چهاردهم در حوزه مسئولیتش به نحوی بیش از دیگر استان‌ها به توانمندی او در ایجاد وفاق میان نیروهای مؤثر استان از دیگر قوا و نهادها نیازمند است؛ وضعیتی که مظفری در گفت‌و‌گو با «ایران» به تبیین آن پرداخت.

هم‌افزایی در برابر مانع‌تراشی
استاندار خراسان رضوی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌اش برای ایجاد تعامل و هم‌افزایی همه جریان‌ها در استان و جلوگیری از مانع‌تراشی‌های معمول سیاسی در مسیر اهداف و اجرای برنامه‌هایی که بر عهده دارد، با بیان این عقیده که جز اصلاح‌طلبان رادیکال و اصولگرایان افراطی دیگر سیاست ورزانی که بین این دو طیف قرار دارند حائز مشترکات فراوانی هستند و می‌توانند با یکدیگر بر سر موضوعات تفاهم شده همکاری کنند، گفت: اینکه آقای پزشکیان شعار وفاق داد نتیجه مشخص شدن این واقعیت بود که امکان اداره کشور با جبهه‌گیری سیاسی و انداختن مشکلات بر گردن جریان مخالف و نیز محروم کردن کشور از ظرفیت نیروهای توانمند با هدف خالص‌سازی، وجود ندارد.
او در این باره با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری خیلی از اصولگرایان شناسنامه دار که منافع ملی برایشان اصل بود در کنار آقای پزشکیان قرار گرفتند، گفت: در دولت وفاق این فرصت در اختیار کشور قرار گرفته که کشور از مدیرانی بهره‌مند شود که صف‌بندی‌های سیاسی برایشان اصل نیست بلکه اصالت را بهبود شرایط اقتصادی و پیشرفت ایران قرار داده‌اند. آنها که دلسوز مردم، کشور و نظام هستند باید باور کنند که با رفتارهای تند غیرمنطقی راه به جایی نمی‌بریم. باید در چهارچوب بحث‌های منطقی برای مسائل راه‌حل
پیدا کنیم.
 
احتمال حضور زنان در مناصب مدیریتی
غلامحسین مظفری در ادامه در پاسخ به پرسش «ایران» درباره برنامه‌اش برای تعامل با مجمع نمایندگان استان که تعداد قابل توجهی از اعضای آن در اردوگاه رقیب گفتمانی دولت تعریف می‌شوند، گفت: با بعضی دوستان به لحاظ سیاسی اختلاف نظر داشتیم و داریم. اما درباره توقعاتی که مردم استان از مجموعه ما دارند به تفاهم خوبی رسیدیم. فراموش نکنیم که مردم در معنای عام تفکیکی بین مجلس و دولت قائل نیستند. البته وظایف مشخص است. من مجری‌ام و نمایندگان ناظر؛ قرار نیست در کار هم دخالت کنیم، بلکه باید در نهایت احترام به تفاهم برسیم و برای مسئولیت‌های استان از جمله فرمانداران و بخشداران و مدیران کل استان قوی‌ترین افراد را فارغ از گرایش سیاسی‌شان تنها به شرط همراهی با رویکردهای دولت و رئیس‌جمهور
انتخاب کنیم.
استاندار خراسان رضوی در ادامه بکارگیری مدیران زن شایسته و توانمند برای سمت‌های معاونت استان، فرمانداری و بخشداری را راهبرد جدی خود در انتصابات استان دانست و گفت: خوشبختانه حساسیتی در این باره در استان وجود ندارد و قبلاً یک بخشدار خانم هم داشته‌ایم.
 
حل معضل مجوز فعالیت‌های فرهنگی
برگزاری کنسرت‌های موسیقی مجوزدار و استانداردهای استان برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی در استان خراسان رضوی و بطور ویژه در شهر مشهد موضوع دیگری بود که در گفت‌وگو با آقای استاندار مطرح شد ؛ اینکه او چه راهبردی برای تغییر شرایطی که طی سال‌های گذشته برقرار بوده در سر دارد. مظفری در پاسخ به این سؤال گفت: طبیعتاً در کشور قانون واحد است و همه چیز بر اساس قانون پیش می‌رود. این واقعیت نیز قابل انکار نیست که مشهد هویت مذهبی دارد و اصرار است که این هویت حفظ شود. با این حال باورم این است که در جهت حفظ سرمایه اجتماعی باید تلاش کنیم ضمن حفظ حرمت‌ها و جایگاه‌ها امکان برگزاری شادی‌های مشروع مردم را فراهم کنیم و این طور نباشد که بگویند مشهد تفریح و برنامه‌ای ندارد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و نود و هفت
 - شماره هشت هزار و پانصد و نود و هفت - ۱۵ آبان ۱۴۰۳