چالش‌های تن‌هاخ پس از چند نمایش ضعیف

شیاطین سرخ در برزخ

ایلیا بهزاداول
روزنامه‌نگار

بزرگ‌ترین تصمیم مدیران جدید باشگاه منچستریونایتد پیش از شروع فصل، ابقای اریک تن‌هاخ به عنوان سرمربی تیم بود. سرمربی‌ای که پس از یک فصل پرحادثه به درهای خروجی باشگاه نزدیک شد و در پایان فصل، با قهرمانی در جام حذفی جایگاه خود را روی نیمکت شیاطین سرخ مستحکم کرد. پس از این تصمیم سخت، مدیران منچستریونایتد‌ حمایت کاملی از اریک تن‌هاخ در پنجره نقل و انتقالات نشان دادند و یونایتد، با جذب بازیکنانی چون زیرکزی، دلیخت، مزراوی، اوگارته و لنی یورو، از برندگان پنجره نقل و انتقالات بود. تغییر ترکیب تیم و جذب این بازیکنان جوان اما در افزایش کیفیت تیم نسبت به فصل گذشته تأثیر چندانی نداشت. در پایان هفته پنجم لیگ، یونایتد با دو برد، دو باخت و یک تساوی در رده یازدهم لیگ برتر جای گرفته و تساوی خانگی مقابل توئنته در لیگ اروپا، فشارها را روی ترکیب تیم و اریک تن‌هاخ افزایش داده است.
 یکی از معضلات این فصل یونایتد، بدون شک فرصت‌سوزی و استفاده نکردن از موقعیت‌های مناسب گلزنی بوده و این تیم، با ۱۷ موقعیت بزرگ هدررفته در این فصل، در صدر جدول تیم‌های فرصت‌سوز لیگ برتر قرار دارد. با این حال، نرسیدن به یک سبک و فلسفه بازی مشخص در سومین فصل اریک تن‌هاخ با وجود هزینه بیش از ۶۰۰ میلیون یورویی منچستریونایتد برای این سرمربی هلندی، فشارها را روی تن‌هاخ افزایش داده است. به گزارش رسانه‌های معتبر بعید است او در وقفه بازی‌های ملی پیش رو اخراج شود، با وجود این اگر نتایج بهتری رقم نخورد ممکن است احتمال وقوع این اتفاق قوت بگیرد. یونایتد پس از تساوی مقابل توئنته، سه دیدار سخت مقابل تاتنهام، پورتو و استون ویلا را پیش رو دارد و نتیجه این سه مسابقه برابر سه تیم آماده و پرستاره فوتبال اروپا، تأثیر زیادی روی سرنوشت سرمربی تیم خواهد داشت.
 بلاتکلیفی تن‌هاخ پس از نتایج نه‌چندان قابل‌قبول روی نیمکت یونایتد در حالی رخ داده که عمر برادا یکی از مدیران ارشد جدید باشگاه، به کارکنان باشگاه گفته است که هدف آنها کسب قهرمانی لیگ‌برتر در سال ۲۰۲۸ و با سالگرد ۱۵۰ سالگی باشگاه خواهد بود. هدفی که با نمایش‌های این روزهای یونایتد، کاملاً دور از دسترس و غیرمنطقی به نظر می‌رسد و معلوم نیست اریک تن‌هاخ، در سال ۲۰۲۵ سکان‌دار هدایت شیاطین سرخ باشد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و شصت و چهار
 - شماره هشت هزار و پانصد و شصت و چهار - ۰۷ مهر ۱۴۰۳