دولت سیزدهم در حالی دولت قبل را تحویل گرفت که صادرات نفت به حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود
رشد نفت و گاز از ۳۵ - به ۲۰ + درصد رسید
در سه سال گذشته تولید نفت ۶۰ درصد و صادرات نفت ۲۰۰ درصد افزایش یافت که آماده تحویل به دولت چهاردهم است.
دولت سیزدهم وقتی سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد، تولید نفت ایران کمی بالاتر از ۲ میلیون بشکه در روز بود و صادرات آن افت شدیدی داشت، اما در سه سال گذشته تولید نفت ۶۰ درصد و صادرات نفت ۲۰۰ درصد افزایش یافت که آماده تحویل به دولت چهاردهم است.
دولت سیزدهم در حالی دولت قبل را تحویل گرفت که صادرات نفت به حدود ۶۰۰ بشکه در روز رسیده بود.
جواد اوجی، وزیر نفت اعلام کرده است که صادرات نفت ایران از ۱۸۲ میلیون بشکه در سال ۱۳۹۸ به ۵۶۵ میلیون بشکه در سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین رشد گروه نفت و گاز که سال ۱۳۹۸ منفی ۳۵ درصد بود، سال ۱۴۰۲ به مثبت ۲۰ درصد رسید. در زمینه تولید گاز مایع نیز جهش عمدهای رخ داده، به طوری که تولید آن از سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال رسیده است.
از طرفی تولید نفت از ۲ میلیون و ۱۰۶ هزار بشکه در روز در سال ۹۹ به ۳ میلیون و ۵۷۰ هزار بشکه در سال ۱۴۰۳ رسیده هر چند که کمترین میزان تولید نفت خام کشور در خرداد سال ۹۹ و به میزان یک میلیون و ۵۸۸ هزار بشکه در روز به ثبت رسیده است. همچنین بر اساس آمارهای بینالمللی، فروش نفت ایران به طور میانگین به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است؛ یعنی فروش نفت با افزایش ۲۰۰ درصدی تحویل دولت چهاردهم خواهد شد. در عمر سه ساله دولت سیزدهم، در حوزه دیپلماسی انرژی دستاوردهای فراوانی به دست آمد.
برای نمونه زمانی که این دولت سکان را در خردادماه ۱۴۰۰ تحویل گرفت، صادرات نفت ایران به حدود کمتر از ۲۰۰ هزار بشکه در روز رسیده و اقتصاد کشور در خطر جدی بود، اما دولتمردان دولت سیزدهم با توسعه دیپلماسی انرژی فعال، سبب ایجاد جهش در صادرات نفت خام و میعانات گازی کشور و دستیابی به رکورد بالاترین رقم صادرات از سال ۱۳۹۷ و آغاز تحریمهای ظالمانه تاکنون شدهاند.
افزایش ۴۰ درصدی وصول درآمدهای حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی، گاز طبیعی و محصولات پتروشیمی، افزایش ۲۲ درصدی حجم صادرات گاز طبیعی کشور، امضای ۸ قرارداد به مبلغ ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار (۴ قرارداد توسعه میدانهای مستقل و ۴ قرارداد توسعه میدانهای مشترک)، بازسازی و نوسازی مجتمع تولید آمونیاک در ونزوئلا، تجهیز ایستگاه تقویت فشار ونزوئلا، امضای ۱۸ تفاهمنامه برای توسعه میدانهای نفت و گاز به ارزش حدود ۶۹ میلیارد دلار، صدور نخستین محموله کاتالیست ایرانی به روسیه، وصول ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار مطالبات معوق از عراق، اجرایی شدن عملیات پالایش فراسرزمینی در ونزوئلا، تشکیل کارگروه مشترک نفتی وزارتخانههای نفت ایران و عراق، توافق با عمان برای تشکیل کارگروه مشترک توسعه میدان هنگام، تفاهم برای صادرات تجهیزات و خدماتی فنی-مهندسی و تجارت فرآوردههای نفتی و محصولات پتروشیمی از سوی شرکت دانشبنیان ایرانی از دیگر دستاوردهای توسعه دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم طی کمتر از سه سال اخیر بوده است.