بیشتر تقلب‌ها در مواد غذایی گران و کمیاب رخ می‌دهد

 معاون اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: بیشتر تقلب‌ها در مواد غذایی گران و کمیاب رخ می‌دهد و سودجویان با تغییر در ماهیت شکلی یا محتوایی فرآورده‌های ارزان آنها را با قیمت بالا به مصرف‌کننده ارائه می‌کنند.
به گزارش سازمان غذا و دارو، هاله سمیعی با اشاره به اینکه تقلب و سوء‌استفاده همواره در حوزه غذا وجود دارد، تصریح کرد: برخی افراد ادعاهایی برای محصول خود مطرح می‌کنند در حالی که ممکن است ادعاها واقعی نباشد؛ بنابراین برای آنکه ادعاها را به نتیجه قابل پذیرش در ذهن مردم برسانند، از موادی که اطلاعات آن در برچسب بسته‌بندی دیده نمی‌شود، استفاده می‌کنند و همین موارد موجب عوارض برای مصرف‌کنندگان این محصولات می‌شود.
به گفته سمیعی، باید در مورد تقلب‌های غذایی بموقع وارد عمل شویم و اجازه ندهیم این معضل به روندی عادی و فراگیر بدل شود؛ بنابراین هر چه در معیارهای‌مان جدی باشیم و تشویق و تنبیه‌ها منطبق با ضوابط و قانون باشد، تقلب کمتر می‌شود.