طی دو سال اخیر سرعت گرفت

معرفی 14 اقدام راهبردی بانک صادرات ایران در سیاست‌های اعتباری

بانک صادرات ایران در ادامه اقدامات راهبردی خود برای تسهیل و تسریع در ارائه انواع خدمات بانکی خرد به مردم، حمایت‌های مالی بنگاه‌ها، واحدهای اقتصادی و تولیدی و زیرساخت‌های صنعتی کشور، اقدامات خود در سال‌های اخیر را در 14 بخش در معاونت اعتباری و تأمین مالی سرعت داده است.
به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، روند اقدامات این بانک در دو سال اخیر و در طول دولت سیزدهم با تمهیدات بهینه سرعت بیشتری به خود گرفت و با انجام اقدامات متنوع و جامع همچون طرح تأمین مالی زنجیره تولید با هدف انعقاد توافقنامه پلتفرم زنجیره تأمین، فراهم شدن امکان رؤیت اطلاعات قراردادهای تسهیلاتی برای مشتریان و ضامنین به تفکیک ضامنین، وثایق و جزئیات قرارداد و وضعیت اقساط، سامانه توثیق دارایی‌ها(ست) و تدوین دستورالعمل ویژه نهضت ملی مسکن همراه بوده است.
این بانک همچنین با تضمین انتشار اوراق صکوک در بورس اوراق بهادار، تسهیل‌گری پرداخت وام‌قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه، ایجاد سامانه جامع اعتباری، تقویت قرارداد همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین بررسی پرونده‌های درخواست انواع تسهیلات و تعهدات در بخش‌های مختلف اقتصادی، روند خدمت‌رسانی و حمایت مالی و بانکی از واحدهای اقتصادی و تولیدی را سرعت داده است.
علاوه بر این، تسهیل‌گری پرداخت تسهیلات خرد در شبکه بانک، حمایت از تکالیف ارائه شده از سوی دولت محترم از جمله اعطای تسهیلات در قالب طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها، اعطای تسهیلات حمایتی به صنایع دارویی کشور، بهره‌برداری از 16 طرح در سال 1402 و بررسی و تصویب طرح‌های تأمین مالی بلند مدت از دیگر اقدامات راهبردی این بانک در طول مدت یاد شده بوده است.
تقویت زنجیره تأمین B2C و B2B، ایجاد برات الکترونیک با تعهد بانک سپامی و غیر سپامی، استفاده بیشتر از ظرفیت اوراق مولد گام و سفته الکترونیک، رونمایی سامانه توثیق الکترونیک دارایی‌ها(ست) در همین راستا بوده است.  
بانک صادرات ایران در همین چهارچوب برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق انتشار اوراق صکوک در بازار سرمایه، سبد محصولات اعتباری خود را برای تکمیل سوپرمارکت مالی متنوع‌تر کرده به نحوی که با توجه به سهمیه 110 هزار میلیارد ریالی این بانک، حمایت از بنگاه‌های تولیدی را در اولویت قرار داده است. پرداخت 2476 میلیارد ریال تسهیلات و صدور 3085 میلیارد ریال ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سال 1402 از جمله حمایت‌های بانک از شرکت‌های دانش‌بنیان بوده که همچنان در دستور کار است.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و چهارصد و دوازده
 - شماره هشت هزار و چهارصد و دوازده - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲