مدیرکل شیلات هرمزگان تأکید کرد

بررسی دقیق علت آتش سوزی در بندر صیادی سلخ

گروه حوادث /  آتش‌سوزی در بندر صیادی سلخ جزیره قشم که منجر به سوختن 13 لنج صیادی، یک خودرو و چند دستگاه موتورسیکلت شد بدون تلفات جانی مهار شد.
بعدازظهر شنبه ۱۶ دی ماه چندین فروند لنج صیادی در اسکله صیادی بندر سلخ واقع در ساحل جنوبی جزیره قشم طعمه حریق شد که در این حادثه شناورهای لنج صیادی بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد، یک دستگاه خودروی چینی تیگو، ۱۰ دستگاه موتورسیکلت و بخشی از سایه‌بان این اسکله صیادی دچار حریق شد.
 به دنبال دستور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مشاور و مدیرکل امور استان‌های سازمان شیلات ایران به عنوان نماینده ویژه رئیس سازمان شیلات ایران از محل آتش‌سوزی در بندر صیادی سلخ بازدید کردند.
مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان در تشریح این حادثه گفت: بررسی و پیگیری علل این حادثه در دستور کار مدیریت بهره‌بردار این بندر قرار دارد و امید داریم با توجه به همدلی و همراهی موجود بیشترین مساعدت با مالکان شناورهای خسارت دیده این بندر در اسرع وقت صورت پذیرد.
وی وزش باد شدید، در جریان باد قرار گرفتن آتش و سرعت بالای گسترش آتش را از مهم‌ترین علل گستردگی این حادثه آتش‌سوزی عنوان کرد و افزود: با وجود سیستم اطفای حریق در این بندر و اقدام سریع و قابل تقدیر از سوی آتش‌نشانان، امدادرسانان و مسئولان موفق به نجات بیش از ۵۰ فروند شناور لنج صیادی و چندین فروند شناور قایق از این سانحه شدیم که متأسفانه به رغم تمامی تلاش‌های انجام شده حدود ۱۰ فروند شناور نیز طعمه حریق شدند. با توجه به متفاوت بودن خسارت وارده به شناورهای صیادی، برآورد خسارت نیازمند کارشناسی و بررسی دقیق است.
پیش از این نیز پنج فروند لنج باری و تجاری از جنس چوب به ترتیب در هشتم اردیبهشت و شانزدهم مهرماه سال‌جاری در اسکله بهمن جزیره قشم، طعمه حریق شده بودند.
بندر سلخ در ساحل جنوبی جزیره قشم با آبراهه بین‌المللی خلیج فارس پنج مایل دریایی فاصله دارد. جزیره قشم با وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
 شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

 

جستجو
آرشیو تاریخی