هاشمی یکسانسازی نرخ آرد و نان را راهکار کاهش ضایعات نان اعلام کرد و گفت: با آزادسازی نرخ آرد و نان، آرد به نرخ آزاد در اختیار نانوا قرار میگیرد و از طرفی یارانه مستقیم به مصرفکننده داده میشود که این امر باعث میشود میزان آرد تخصیصی گندم مصرفی کاهش یابد. رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توزیع مستقیم یارانه نان پیشبینی میشود ضایعات و دور ریز نان ۱۵ درصد کاهش یابد. او با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیون تن آرد مورد نیاز واحدهای خبازی است، گفت: با کاهش ضایعات، مصرف آرد واحدهای خبازی به ۸,۵ میلیون تن کاهش مییابد.