کاهش ۱۵ درصدی ضایعات با یکسان‌سازی نرخ آرد و نان

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با یکسان‌سازی نرخ آرد و نان، میزان ضایعات ۱۵ درصد کاهش می‌یابد. ‌عطاءالله هاشمی گفت: با وجود آنکه طی ۲۰ سال اخیر به نانوایان یارانه داده می‌شود، اما تأثیری در کاهش ضایعات و دور ریز نان نداشته است. او با بیان اینکه هوشمندسازی در کاهش ضایعات نان تأثیر نداشته است، افزود: تا زمانی که خلأ یارانه‌ای پر نشود و جامعه هدف مشخص نشود، این روال ادامه خواهد داشت.
هاشمی یکسان‌سازی نرخ آرد و نان را راهکار کاهش ضایعات نان اعلام کرد و گفت: با آزادسازی نرخ آرد و نان، آرد به نرخ آزاد در اختیار نانوا قرار می‌گیرد و از طرفی یارانه مستقیم به مصرف‌کننده داده می‌شود که این امر باعث می‌شود میزان آرد تخصیصی گندم مصرفی کاهش یابد. رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توزیع مستقیم یارانه نان پیش‌بینی می‌شود ضایعات و دور ریز نان ۱۵ درصد کاهش یابد. او با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیون تن آرد مورد نیاز واحدهای خبازی است، گفت: با کاهش ضایعات، مصرف آرد واحدهای خبازی به ۸,۵ میلیون تن کاهش می‌یابد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و شصت و چهار
 - شماره هشت هزار و سیصد و شصت و چهار - ۰۶ دی ۱۴۰۲