رسانههای رژیم صهیونیستی: ارتش به مردم اطلاعات غلط میدهد
ارتش دروغگو
فائزه سادات یوسفی
خبرنگار
رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفانالاقصی برای آنکه بر شکست اطلاعاتی و حیثیتی خود سرپوش بگذارد و نمایش یک قربانی از خود ارائه دهد، جنگ روایتها را علیه جنبش حماس کلید زد. این جنگ باوجود رسواییهای متعدد اما برای اقناع افکار عمومی داخلی همچنان دنبال میشود.
تاکنون بسیاری از دروغپردازیها و روایتسازیهای اشغالگران توسط رسانهها رسوا شده است، اما از نمونههای اخیر که جنجال بسیاری در رسانههای بینالمللی برانگیخت، برهنه کردن چندین شهروند اسیر فلسطینی و منتسب کردن آن به مبارزان جنبش حماس بود. این خبر از همان ابتدا با شناسایی اسرای فلسطینی توسط بسیاری از افراد زیر سؤال رفت و نیات شوم صهیونیستها را بر ملا ساخت. در تازهترین اخبار در همین مورد، روز گذشته رامی عبده رئیس سازمان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد: «پس از بررسی این تصویر مطلع شدیم دو نفر از بازداشتشدگان نصر عماد المدهون پزشک کارآموز و یک نفر نیز از پرستاران بیمارستان کمال عدوان هستند.»
پیشتر نیز هادی المأذون، رئیس امور بشردوستانه آژانس پناهندگی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا در مصاحبه با شبکه سیانان ابراز داشت: «من اغلب افرادی که در تصویر هستند را میشناسم.»
این رفتار صهیونیستها تداعیگر خشونتهای ضدبشری و بیسابقه تروریستها بود بهطوری که برخی کاربران شبکههای اجتماعی با انتشار عکسهایی از رفتار داعش با اسرای خود در سوریه و عراق و کنار هم قرار دادن این عکسها رفتار صهیونیستها را به رفتار تروریستها تشبیه کردند.
این درحالیست که رژیم صهیونیستی حتی از ارائه تعداد تلفات خود واهمه داشته و به آمارسازی روی آورده است. درهمین رابطه روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی به وجود اختلاف گسترده بین آمار رسمی ارائه شده از سوی ارتش در مورد نظامیان مجروح صهیونیست و لیست مجروحان در بیمارستانهای سرزمینهای اشغالی اشاره کرده و آنرا نشاندهنده آمار مخدوش اعلام شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی دانست. در همین رابطه روز گذشته، بیمارستان سوروکای رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از آغاز جنگ در غزه تنها به این بیمارستان ۲۱۴۸ اسرائیلی مجروح انتقال داده شده است. تاکنون تمامی تلاشهای دشمن صهیونیستی برای شایعهسازی علیه مقاومت نقش برآب شده و حتی بسیاری از منابع و روزنامههای اسرائیلی از جمله هاآرتص و یدیعوتآحارونوت نیز کذب ادعاهای ارتش در مورد غیرنظامیان بازداشت شده را تأیید کردند. رژیم صهیونیستی تلاش میکرد افکار عمومی را برای توجیه حملات کوبنده علیه غیر نظامیان با خود همراه کند، اما شواهد گویای این است که در این ورطه نیز شکست غیرقابل جبران دیگری را تجربه کرده است. اما اکنون عدم دستیابی به استراتژی پیشبرنده «حذف حماس» و حتی عدم توانایی ترور مقامات ارشد آن، اشغالگران را واداشته که ترفندهایی را برای دستاوردتراشی بهکار ببندند. باتوجه به حجم بالای این دست ترفندهای سوخته، اکنون نگاههای جهانی به اخبار میدانی منتشره از سوی رژیم صهیونیستی با تردید مواجه شده و اعتمادی به آنها دیده نمیشود. به هر نحو، دروغپردازیهای رژیم صهیونیستی در بستر حمایت رسانههای غربی، نتوانست اهداف موردنظر رژیم صهیونیستی را محقق سازد و آنچنان از لحاظ منطق در موضع ضعف قرار دارد که حتی بدون اقرار سازندگان و کارشناسان هم قابل پذیرش در افکار عمومی نیست.