دیگه‌چه‌خبر؟

جنگ افروزی بیهوده بی بی سی فارسی!
 خبر اول اینکه، بی‌بی‌سی فارسی که در تمام روزهای جنگ غزه منتظر گسترش آتش این جنگ به ایران بود، حالا ناامید از این اتفاق، انتظار اقدام نظامی امریکا علیه ایران را می‌کشد. جمال موسوی مجری بی‌بی‌سی فارسی، در بخش خبری این شبکه خطاب به کارشناس برنامه می‌گوید: پیش‌تر کشتی‌های ایرانی توقیف یا مصادره شده اما ایران تلافی کرده یا اینکه پول‌های ایران در کشورهای دیگر بلوکه شده اما مدتی بعد آزاد شده و در نهایت اتفاق خاصی نیفتاده است.
آیا ممکن است دولت امریکا به یک راه‌حل ریشه‌ای و اساسی در مقابله با ایران فکر کند؟ منظور موسوی از لزوم راه‌حل اساسی، اقدام نظامی علیه ایران است؛ چیزی که سبب تعجب دیوید دی روشز مدیر پیشین سیاستگذاری امور عربستان در وزارت دفاع امریکا هم شد. او در پاسخ به موسوی گفت: «من نمی‌دانم شما با این حرف دقیقاً می‌خواهید به چه برسید؟ ایران بدرفتاری کرده و باید تنبیه شود و این تنبیه تنها از راه اقدام نظامی ممکن است؟»
او هرچند در ادامه به راهکار تحریم‌ها اشاره کرد اما، موسوی این‌بار تلاش کرد سؤال خود را صریح‌تر مطرح کند. موسوی گفت: اگر بی‌پرده‌تر صحبت کنیم آیا می‌شود که یک جنگ جدید علیه ایران شروع شود؟ که کارشناس برنامه در پاسخ به او با بیان اینکه ما به لحاظ نظامی همین الان هم به نوعی در جنگ با ایران هستیم، کلمه دیگری در تأیید جمله جمال موسوی به کار نبرد.
 
 اذعان حامیان کودک کش ها
به قدرت تهران
 دست آخر اینکه، ناکامی صهیونیست ها در میدان نبرد غزه، کارشناسان شبکه ایران اینترنشنال را دلسرد کرد. آنقدر که کارشناسان این شبکه صهیونیستی، به قدرت مطلق ایران در منطقه اعتراف کرده و از آن به عنوان کشوری یاد می‌کنند که یقه به یقه امریکا ایستاده و اجازه نفس کشیدن را هم به او نمی‌دهد.
مراد ویسی در بخش خبری ایران اینترنشنال، از حمایت‌های ایران از کشورهای محور مقاومت همچون لبنان، عراق، سوریه و یمن گفت و تأکید کرد: جمهوری اسلامی گروه‌های نیابتی و نیروی دریایی تهاجمی دارد که یقه به یقه امریکا ایستاده است. جمهوری اسلامی قدرت موشکی و پهپادی با راهبرد مشخصی هم دارد که تاکنون به موفقیت‌هایی هم دست یافته است.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و چهل و هفت
 - شماره هشت هزار و سیصد و چهل و هفت - ۱۵ آذر ۱۴۰۲