اخبار

در گفت‌و‌گوی تلفنی سران ایران و قطر مطرح شد
ضرورت وحدت جهان اسلام برای توقف ماشین جنگی صهیونیستی

رئیس‌جمهور روز گذشته در گفت‌و‌گوی تلفنی با شیخ «تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر، درباره راهکارهای عملی حمایت از ملت مظلوم فلسطین رایزنی کردند.
آیت‌الله رئیسی، با اشاره به افزایش بی‌سابقه جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان فلسطینی در عین ایجاد وضع انسانی اسفناک با قطع آب و برق و مسدود کردن ورود غذا و دارو به غزه، بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع، یکپارچه و روشن کشورهای اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد.
رئیس‌جمهور حمایت‌های کشورهای غربی و در رأس آنها امریکا از رژیم صهیونیستی را چراغ سبز این کشورها برای انجام این جنایات تعبیر کرد و افزود: امروز ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگری به حمایت مؤثر و جدی جهانیان و به‌ویژه وحدت کشورهای اسلامی نیاز دارد تا تداوم فعالیت ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت و نسل‌کشی متوقف شود.
امیر قطر: غزه، گواه رسوایی غرب است
امیر قطر نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی رخدادهای امروز غزه را گواهی بر سیاست‌های دوگانه و رسواشده کشورهای غربی دانست و اظهارکرد: کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی می‌توانند با وحدت خود ماشین جنگی رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.
«تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» با تأکید بر موضع کشورش در حمایت از حقوق حقه ملت فلسطین در تعیین سرنوشت و حق دفاع از خود گفت: رژیم صهیونیستی همه قواعد بین‌المللی و چهارچوب‌های انسانی را زیرپا گذاشته و از ارتکاب هیچ جنایتی ابایی ندارد.
رونمایی و تصویب نقشه راه آب کشور
روز گذشته در جلسه شورای عالی آب که به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد، گزارش مهم‌ترین اقدامات وزارت نیرو در رفع ناترازی آب کشور در دو سال گذشته در جلسه شورای‌عالی آب ارائه و «نقشه راه آب کشور» نیز که در دولت سیزدهم طراحی و تدوین شده رونمایی و به تصویب اعضا رسید. «نقشه راه آب کشور» به موجب مصوبه شورای‌عالی امنیت ملی و تأکیدات رئیس جمهور در سند تحول دولت مردمی طراحی و تدوین شده است. در این جلسه همچنین گزارش جامعی از وضعیت بارش‌ها در سال آبی جاری کشور و پیش‌بینی شرایط در ماه‌های آتی از سوی رئیس سازمان هواشناسی در این جلسه ارائه شد.
اقدامات غیرسازه‌ای وزارت نیرو
در ادامه گزارشی از مهم‌ترین اقدامات وزارت نیرو در بخش آب، آبفا و جهاد آب‌رسانی به منظور رفع ناترازی آب کشور ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش اقدامات سازه‌ای، در حوزه آب‌رسانی با هزار و 58 میلیون مترمکعب توزیع آب در کشور، 150 درصد هدفگذاری انجام شده و تعهدات 4 ساله دولت در این زمینه، طی 2 سال محقق شده است و در حوزه تأمین آب نیز تاکنون 13 سد با حجم مخزن 3 هزار و 533 میلیون مترمکعب به بهره‌برداری رسیده که بر اساس آن 65 درصد هدفگذاری و تعهدات دولت در این زمینه تحقق یافته و تا پایان دولت نیز پیشرفتی 135 درصدی را رقم خواهد زد.
همچنین 8 مصوبه در این جلسه طرح و به تصویب اعضا رسید.

 

 در جلسه مدیران وزارت بهداشت با معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شد
پایان قریب‌الوقوع ۱۱۰ پروژه جدید با ۴۸۰۰ تخت بیمارستانی


در جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر و مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عملکرد نظام سلامت در دولت سیزدهم مرور و بر تأمین منابع لازم برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام و رفع چالش‌های موجود تأکید شد. معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش‌هایی جداگانه و با جزئیات درباره اقدامات معاونت‌های ذیربط خود در راستای ۱۲ راهبرد وزارت بهداشت ارائه کردند و از اتمام ۱۱۰ پروژه جدید با ۴۱۰ هزار مترمربع فضای درمانی و ۴۸۰۰ تخت بیمارستانی جدید خبر دادند.
دولت گرد مرگ کرونایی را از چهره کشور پاک کرد
محمد مخبر در این جلسه با قدردانی از تلاش‌ها، خدمات و ایثارگری‌های این وزارتخانه در مبارزه با بیماری کرونا در دولت سیزدهم تأکید کرد: کادر درمان کشور با روحیه بسیجی و جهادی در مبارزه با بیماری کرونا در حوزه درمان و واکسیناسیون حیاتی دوباره به کشور بویژه در حوزه اقتصاد و اشتغال بخشیدند.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به آمار بالای فوتی‌های کرونا به میزان ۷۵۰ نفر در روز و کمبود دارو و همچنین پوشش ندادن سراسری واکسیناسیون در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم، ادامه داد: دولت مردمی توانست با اراده راسخ و کمک و همراهی مردم علاوه بر واکسیناسیون سراسری میزان فوتی‌های کرونا را به صفر برساند و گرد مرگ را از چهره کشور پاک کند.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: دوران شیوع کرونا برای نظام سلامت کشور مقطعی تاریخ ساز بود که توانست در حوزه ارتقای تجربیات درمانی و حاکمیت فرهنگ ایثار و جهاد، کشور را تا دهه‌های آینده بیمه کند.
اقدامات بزرگ وزارت بهداشت در دو سال گذشته
وی افزود: اقدامات بسیار بزرگ این وزارتخانه در دو سال گذشته از جمله افزایش ۱۶ هزار تخت بیمارستانی، بیمه همگانی به‌صورت رایگان، قرار دادن داروهای بیماری‌های صعب العلاج در دفترچه بیمه و اقدامات در حوزه ناباروری تنها بخشی از دستاوردهای بزرگ این وزارتخانه در این دولت است.
مخبر با تأکید بر ضرورت افزایش رضایتمندی مردم در تمامی حوزه‌ها افزود: اقدامات وزارت بهداشت می‌تواند کل جامعه را تحت تأثیر قرار دهد که با ایجاد زیرساخت‌ها و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد در بدنه این وزارتخانه تا تحول اساسی و رضایتمندی نهایی مردم راه زیادی باقی نمانده است.
معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: دولت موظف به حل مسائل مالی این وزارتخانه برای پیشبرد طرح‌های درمانی، بهداشتی و دارویی است، چرا که معتقدیم هیچ نوع سرمایه‌گذاری مهم‌تر از حوزه سلامت جامعه نیست.
12 راهبرد اساسی وزارت بهداشت
بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت نیز در این جلسه به تشریح اقدامات، دستاوردها و خدمات وزارت بهداشت در ۱۲ راهبرد اساسی در بخش‌های تقویت نظام پیشگیری و تغییر رویکرد از درمان محوری به پیشگیری محوری، پوشش حداکثری بیمه پایه سلامت و توسعه کمی و کیفی بیمه‌های بهداشتی و درمانی پرداخت.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و چهارده
 - شماره هشت هزار و سیصد و چهارده - ۰۷ آبان ۱۴۰۲