مبارزه با پولشویی منجر به رونق تولید و اشتغالزایی می‌شود

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بوده و در دولت مردمی سیزدهم اقدامات اثربخشی در این راستا صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل للـه‌گانی با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش ملی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم  افزود: موضوع سالم‌سازی حوزه اقتصاد از طریق مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم یکی از مهم‌ترین موضوعات کلان این حوزه است و این مهم در نهایت منجر به رونق تولید و اشتغالزایی می‌شود. بدون شک هرچه اقتصاد کشور در بخش‌های مختلف به سمت سالم‌سازی سوق پیدا کند ضمن رونق اقتصادی و کاهش تورم، از سوداگری جلوگیری می‌کند.
به گفته وی، پولشویی که عموماً از سوی شرکت‌های صوری و فعالیت‌های سوداگرانه صورت می‌گیرد، تأثیر مخربی روی بخش‌های مولد اقتصادی گذاشته و منجر به رکود تولید و افزایش نرخ بیکاری می‌شود.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران، قاچاق کالا و ارز را به عنوان یکی از نتایج مخرب پولشویی توصیف کرد و گفت: این پدیده شوم، نوسانات و تلاطم‌های اقتصادی بسیار شدیدی به همراه دارد و در نهایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان هستند که از آن متضرر می‌شوند.
وی به اقدامات بانک رفاه کارگران در راستای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم اشاره کرد و گفت: بانک رفاه همواره سعی کرده است تا به سهم خود در این راستا اقدامات لازم را داشته باشد و این اقدامات در سال‌های اخیر به‌صورت گسترده‌تر و منسجم‌تر از گذشته تداوم داشته است.
للـه‌گانی تصریح کرد: ارتقای ساختار سازمانی این حوزه و قرار دادن آن تحت نظارت مستقیم مدیرعامل بانک و افزایش سطح اختیارات همکاران فعال در این بخش و ...، از جمله اقدامات زیرساختی بانک رفاه کارگران به منظور توسعه اقدامات در راستای تحقق اهداف مورد نظر در بخش مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بوده است.
وی افزود: همچنین با جذب نیروی انسانی مورد نیاز و تأمین امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بانک رفاه کارگران، سعی شده است تا بستر توسعه اقدامات در این بخش بیش از پیش فراهم شود.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران با اشاره به ارتباط سازنده حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم این بانک با مراجع بالادستی، خاطرنشان ساخت: ارتباط اثربخش این حوزه با این مراجع در وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و... باعث شده است تا اقدامات در این بخش با رویکرد پیشگیرانه و به صورت کاملاً قانونمند و کارشناسی اجرایی شود و از اثربخشی بیشتری برخوردار باشد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های شبکه بانکی از جمله بانک رفاه کارگران در راستای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، منجر به سالم‌سازی بیش از پیش حوزه اقتصادی کشور شود.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و شصت و چهار
 - شماره هشت هزار و دویست و شصت و چهار - ۰۲ شهریور ۱۴۰۲