سحرگاه پنجشنبه در فولاد شهر صورت گرفت

اعدام ۲ عامل شهادت پلیس در ملأ عام

2 شرور جنایتکار سحرگاه پنجشنبه در فولادشهر و در ملأعام به دار مجازات آویخته شدند.
این قاتلان و سارقان معروف اصفهان در صحنه شهادت یک پلیس فداکار دستگیر شدند.
محمد قائدی نسب و صادق محمودی برام قاتلان و سارقان معروف اصفهان با سوابق کیفری متعدد اقدام به زورگیری از خانه‌های مردم می‌کردند، این قاتلان و سارقان در جریان یکی از شرارت‌ها در درگیری با پلیس پس از به شهادت رساندن یک مأمور نیروی انتظامی و زخمی کردن مردم دستگیر شدند و پس از طی مراحل قانونی سحرگاه 22 تیرماه در ملأ عام به دار مجازات آویخته شدند.

بامداد خونین
 ساعت ۲ بامداد ۲۷ آبان ۱۴۰۰در پی تماس تلفنی شهروندان با ۱۱۰ مبنی بر درگیری اراذل و اوباش در یکی از محله‌های شهرستان لنجان، تیمی از مأموران انتظامی و پلیس آگاهی این شهرستان برای رسیدگی به موضوع در محل حضور می‌یابند.
مأموران در محل با ۲ نفر از افراد شرور و اراذل و اوباش مواجه و با رعایت تمامی جوانب برای دستگیری آنها اقدام می‌کنند؛ اما متهمان که مسلح به سلاح گرم بودند با مأموران درگیر می‌شوند که در نهایت با عملیات مقتدرانه مأموران هر دو نفر دستگیر می‌شوند.
در این درگیری یکی از مأموران پلیس آگاهی شهرستان لنجان به نام استواریکم «احسان نصیری» بشدت مجروح و برای مداوا به بیمارستان انتقال یافت که به‌رغم تلاش پزشکان به درجه رفیع شهادت نائل می‌شود.
متهمان دارای سوابق متعدد کیفری در زمینه سرقت، شرارت و نزاع و درگیری بوده‌اند و پس از تکمیل تحقیقات، برای رسیدگی به جرایم خود تحویل مرجع قضایی می‌شوند.

اعدام در ملأ عام
رئیس دادگاه فولادشهر گفت: حکم اعدام قاتلان شهید مدافع امنیت ستوان‌دوم نصیری توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اصفهان و شعبه یک دادگاه کیفری این استان صادر شد.
سید مسعود مسعودی فر گفت: این حکم پس از برگزاری جلسات رسیدگی به اتهامات قاتلان مدافع امنیت شهید احسان نصیری و استماع دفاعیات متهمان و وکلای آنان، صادر شد.
به گفته او دستگاه قضایی از ابتدای وقوع این جنایت رسیدگی ویژه و سریع به این پرونده را در دستور کار خود قرار داد و سیر قانونی پرونده از جمله تحقیقات و همه ضوابط مندرج در آیین دادرسی کیفری را در کمترین زمان ممکن اجرا کرد.

زندگینامه پلیس شهید
شهید مدافع وطن ستوان دوم احسان نصیری فرزند عبدالله در دهم بهمن ماه سال ۱۳۷۰ در خانواده مذهبی در روستای چم طاق از توابع شهرستان لنجان به دنیا آمد. پدرایشان کارمند آموزش و پرورش و مادرش خانه‌دار بود. فرزند چهارم خانواده بود، از دوران کودکی تا زمان شهادت هیچ موقع نمازش ترک نشد. دوران دبستان و راهنمایی خود را در روستا سپری کرد، دوران دبیرستان را در مدرسه امام کاظم (ع) باغ‌بهادران در رشته برق صنعتی گذراند. با رسیدن به سن قانونی وارد دوران مقدس سربازی شد و پس از پایان سربازی با بینش و آگاهی پیگیر استخدام در ناجا شد.
پس از طی مراحل گزینش توفیق خدمت در لباس خادمی نیروی انتظامی برایش فراهم شد و در اداره آگاهی شهرستان لنجان مشغول به کار شد. در دوران کار خود از تلاش برای نظم وامنیت کشور و تعهد کار و مسئولیت خود نسبت به مردم دست بر نداشت و ارادت خاص وخالصی نسبت به امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) داشت، همیشه و در همه جا خدا را در نظر داشت و هیچ گونه کوتاهی در مورد کار مردم و ارباب رجوع نداشت. ایشان برای حق الناس اهمیت ویژه‌ای قائل بود چنانچه در حین انجام کار حتی به تلفن شخصی خود پاسخ نمی‌داد که مبادا در وقت رسیدگی به مشکل ارباب رجوع حق الناسی ضایع نگردد، ایشان احترام ویژه‌ای نسبت به پدر و مادر خویش داشت و مردی بسیار صبور، مهربان، راستگو و خوش اخلاق بود. مادرش را در دهم مهر ماه ۱۳۹۶ بر اثر سانحه تصادف از دست داد و همچنان در فراق مادر می‌سوخت. درسن ۲۵ سالگی ازدواج کرد که ثمره این ازدواج یک دختر ۸ ماهه است. به گفته همسر این شهید والامقام نمونه یک همسر وفادار، مهربان، خوش اخلاق وخنده رو بود، وقتی که به منزل می‌آمد در خدمت همسر و فرزند خود بود هیچ وقت مشکلات وسختی‌های کار را وارد حریم خانه و خانواده نمی‌کرد.
در ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۰ به مشهدالرضا مشرف شد و در این سفر آخر متفاوت بود و گویی از زمین کنده شده بود و همیشه غبطه شهدای مدافع حرم را می‌خورد. سرانجام در ۲۶ آبان ۱۴۰۰ در عملیات دستگیری دو نفر از اشرار و محاربان مسلح وخطرناک در فولادشهر اصفهان بر اثر اصابت چندین گلوله به سختی مجروح و بعد از ساعت‌ها تلاش پزشکان در ۲۷ آبان به درجه رفیع شهادت نائل شد و پیکر ایشان در گلزار شهدای روستای چم طاق به خاک سپرده شد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و سی و دو
 - شماره هشت هزار و دویست و سی و دو - ۲۴ تیر ۱۴۰۲