متهم در دادگاه خود را بی گناه دانست

داستان عجیب درباره پرونده قارچ جادویی

مرد جوان که پلیس از کیف وی مواد روانگردان قارچ کشف کرده در دادگاه ادعای عجیبی را مطرح کرد.
 وی گفت: در جریان  پس گرفتن طلب میلیونی از دوست قاچاقچی‌اش، کیف او را دزدیده و با قارچ جادویی روبه رو شده است.
مرد مرموز در شمال تهران
 به گزارش «ایران»، رسیدگی به این پرونده به دنبال بازداشت یک مرد جوان در یکی از خیابان‌های شمال تهران آغاز شد. مأموران پلیس ایست و بازرسی که به او مشکوک شده بودند به وی دستور ایست دادند و در بازرسی از کیف همراهش 38گرم گراس و مقداری روانگردان قارچ کشف کردند. عجیب اینکه وی مدعی بود مواد روانگردان متعلق به او نیست .
پرونده مرد جوان برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد .
در جلسه دادگاه نماینده دادستان کیفرخواست را خواند و گفت: پرونده کشف ۳۸ گرم گراس ازمتهم، منتهی به صدور حکم شده و وی به چهارمیلیون تومان جزای نقدی بدل از حبس محکوم شده است. اما حالا به خاطر حمل و نگهداری مواد روانگردان معروف به قارچ جادویی برایش اشد مجازات می‌خواهم .
سپس متهم رو به روی قضات ایستاد و ادعای عجیبی را مطرح کرد.
 وی گفت: مدتی بود ۲۰ میلیون تومان از یکی از دوستانم طلب داشتم. اما دوستم پولم را پس نمی‌داد. چند بار با او تماس گرفتم اما آخرین بار حتی جواب تماس‌هایم را هم نداد .به همین خاطر سراغ او رفتم و کیفی را که همراهش داشت قاپیدم و سوار ماشین شدم تا به سرعت دور شوم.اما مأموران گشت بازرسی ماشینم را متوقف کردند. آنها به بازرسی کیف پرداختند و مقداری گراس و قارچ کشف کردند. من از دیدن این مواد شوکه شده بودم. چون اصلاً قبلاً چنین موادی را ندیده و نمی‌شناختم.
 وی ادامه داد: من می‌دانستم دوستم قاچاقچی است و خرید و فروش گراس انجام می‌دهد اما هرگز فکر نمی‌کردم آن روز در کیفش قارچ داشته باشد.من به خاطر بدشانسی‌ام این چنین به دردسر افتادم. من حتی اعتیاد به مواد مخدر ندارم و بی‌دلیل به خاطر پس گرفتن طلبم پایم به دادگاه کشیده شد.
 در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رأی صادر کنند.
قارچ جادویی چیست؟
قارچ جادویی موسوم به ماشروم، قارچ‌های وحشی یا پرورشی هستند که حاوی پسیلوسیبین، یک ترکیب روانگردان و توهم زای طبیعی است.این مواد پتانسیل بالایی برای سوءمصرف و وابستگی  دارد.
 ماشروم یک داروی توهم زا است که می‌تواند صداها، تصاویر و احساساتی را به مصرف کننده القا کند که در واقع وجود ندارند.
ازعوارض جسمی این ماده توهم زا می‌توان به گشادی مردمک چشم، خواب آلودگی، سردرد، گرفتگی شکم، افزایش ضربان قلب، فشار خون و دما و همچنین عدم حفظ تعادل اشاره کرد.
عوارض روانی آن، احساس تحریف شده از زمان، مکان و واقعیت، سرخوشی، توهم، مشکل در فکر کردن و تمرکز، روان پریشی و عصبی بودن است.از آنجا که مجیک ماشروم‌ها بسیار شبیه به قارچ‌های سمی هستند، خطر بالقوه مسمومیت برای مصرف‌کننده وجود دارد که می‌تواند به آسیب اعضای بدن و حتی مرگ منجر شود.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و پانزده
 - شماره هشت هزار و دویست و پانزده - ۰۳ تیر ۱۴۰۲