الکس مثلث قاچاق دختران ایرانی برای فحشا را هدایت می‌کرد

اعدام شیطان کثیف

برداشت آخر: شهروز سخنوری معروف به الکس صبح دیروز اعدام شد. اتهامات این اعدامی به اندازه‌ای تکاندهنده است که دل هر ایرانی وطن‌دوستی را می‌لرزاند.
برداشت اول: پشت کامپیوتر می‌نشستم و با دختران ایرانی در داخل کشور طرح دوستی می‌ریختم و در کمتر از 10 دقیقه می‌توانستم هر دختری را که انتخاب کرده بودم، فریب دهم و...
برداشت دوم: پیشنهاد مدلینگ در دوبی دادند گفتند تو دختری هستی که معیارهای مدل شدن را‌ داری و باید با یک شرکت ایرانی در دوبی کار می‌کردم وقتی ویزای تحصیلی برایم گرفتند و پرسیدم چرا ویزای کاری نیست، گفتند تو به راحتی می‌توانی به ایران تردد کنی و این مناسب‌ترین ویزا است!
برداشت سوم: وقتی از ایران خارج شدم، خانواده‌ام راضی بودند و هیچ شکی نداشتند اما در دوبی ناگهان همه چیز تغییر کرد و مدارک‌مان را گرفتند و به زور از ما در حالت نامناسب عکس انداختند، بعد در لیست بردگان جنسی قرار گرفتیم و باید تن‌فروشی می‌کردیم!
برداشت چهارم: صدای گریه دختر ایرانی: آخه مشتری کتک می‌زند! وای خدا چرا باید از مشتری کتک بخورم، اونم به خاطر 100 هزار تومان پول...
برداشت پنجم: الکس با چند مرد روس به زنی جلوی چشمان شوهرش تجاوز می‌کند و بدن شوهرش را با اتو می‌سوزاند...
برداشت ششم: وقتی خواستم دیگر با الکس کار نکنم، تهدید شدم گفت همه عکس‌هایت را از سر کوچه خانه پدری‌ات تا ته کوچه دیوارچسب می‌کنم، الکس حتی خانواده دخترانی مثل من را هم تهدید می‌کرد!
الکس اعدام شد! این خبری بود که دیروز ساعاتی به مهم‌ترین خبر ایران تبدیل شد! الکس با مادر و 50 نوچه خودش بزرگترین و بی‌رحم‌ترین شبکه قاچاق دختران ایرانی به دوبی و مالزی را هدایت می‌کرد و کارتل بزرگ بردگان جنسی را در خاورمیانه و آسیای شرقی آن هم با دختران ایرانی ریاست می‌کرد.
بازگشت به 4 سال قبل
18 آبان ماه سال ۱۳۹۸ پرونده‌ای بین‌المللی در دادسرای جرایم امنیت اخلاقی تهران کلید خورد. ابتدا سرنخی از یک زن به نام «سارا جرف دریس‌زاده» به دست آمد که با در اختیار داشتن زنان و دختران ایرانی در کشور امارات، گرداننده شبکه زیرزمین فساد است.
وقتی اقدامات اطلاعاتی صورت گرفت، شاخه جدیدی پیش روی تیم اطلاعاتی پلیس امنیت قرار گرفت که نشان می‌داد سارا تنها یکی از سرشبکه‌های قاچاق دختران ایرانی به آسیای خاورمیانه و آسیای شرقی است و رئیس مخوف باند مردی ایرانی به نام شهروز سخنوری معروف به الکس در دوبی است.
بازداشت سارا
پلیس امنیت خیلی سازمان‌یافته سارا جرف دریس‌زاده را بازداشت کرد و با اعترافات تکاندهنده این زن خیلی سریع، شبکه گسترده‌ای که زنان و دختران روسپی را از شهرهای مختلف کشور سازماندهی و مبادرت به قاچاق آنها به چندین کشور منطقه می‌کرد زیر نظر گرفته شد و همین ضربه تأثیرگذاری به شبکه بین‌المللی الکس بود!
تن‌فروشی دختران با ویزای تحصیلی
در بررسی‌های تخصصی و امنیتی فاش شد که یک مرد ایرانی شاغل در مدرسه‌ای واقع در مالزی عضو این شبکه فساد بین‌المللی است و این مرد اقدام به صدور معرفینامه تحصیلی جعلی برای دختران تن‌فروش و روسپی می‌کرد.
بدین ترتیب این مرد نیز بازداشت شد و مهم‌ترین مسیر اغفال دختران ایرانی توسط الکس کور شد و همزمان دستور بازداشت الکس و 3 گرداننده اصلی باند فساد نیز به اینترپل داده شد.
اعترافات بازداشتی‌های باند الکس
پلیس امنیت که توانسته بود تعداد زیادی از اعضای باند الکس را شناسایی و بازداشت کند در بازجویی از آنها به سرنوشت‌های تکاندهنده‌ای از دختران ایرانی که نه با تمایل به تن‌فروشی بلکه با فریب خوردن و در آرزوی درآمد و شهرت مدلینگ از ایران خارج شده و برده جنسی باند الکس شده بودند، برخوردند.یکی از نوچه‌های الکس که به سارینا شهرت دارد در افشاگری اقدامات شبکه قاچاق دختران الکس گفت: «من در آنجا وظیفه مدیریت دختران و مشتریان جنسی را برعهده داشتم.» دختر دیگری معروف به مایا گفت: « یک روز بعد از اینکه به مالزی رسیدیم از من و دوستم با لباس نامناسب عکس‌هایی تهیه شد و این عکس‌ها با قرار گرفتن در یک آلبوم برای انتخاب مشتریان قرار گرفت.»
مایا ادامه داد: الکس پاسپورت ما دو نفر را گرفت و بابت هر مرحله فحشا، از ما ۱۷ میلیون تومان درآمد داشت. پس از آن بود که الکس من را به دوبی فرستاد و در آنجا هم بابت خدمات فساد و فحشایی که می‌دادم برای الکس درآمد کسب می‌کردم. شبکه در دوبی یک مدیر اصلی (صوفی) داشت که همه دخترها زیر نظر او کار می‌کردند و در اصل او زنان و دختران شبکه را در دوبی تحویل می‌گرفت و پول‌های کسب شده از راه ارائه خدمات فساد را به حساب الکس واریز می‌کرد.
ردپای کارمند ایرانی سفارتخانه مالزی
تحقیقات نشان داد شبکه فساد و فحشای الکس با ثبت یک شرکت صوری، اخذ ویزای دانشجویی دختران و زنان را انجام می‌داد. این شبکه با ارتباط‌ گیری گسترده موفق شده بود کارهای مربوط به اقامت و اخذ ویزا را انجام داده و دختران را به مالزی اعزام کند.الکس با اقدامات گسترده و خرج پول موفق شده بود یک کارمند ایرانی مشغول به فعالیت در بخش پذیرش سفارتخانه کشور مالزی در تهران را جذب کند و با استفاده از وی کارهای اخذ اقامت و ویزا را در کمترین زمان ممکن انجام دهد.
همچنین شبکه گسترده فساد و فحشای الکس به واسطه ارتباطات خود با برخی از کارکنان فرودگاه مالزی مُهر قلابی روی گذرنامه برخی از دختران زده و مبادرت به خروج آنها از مالزی به مقصد کشورهای دیگر می‌کردند.
این شبکه دارای نفوذ زیادی بوده است به طوری که در عرض 24 ساعت می‌توانست دعوتنامه و ویزای دو ماهه کشور مالزی را اخذ کند.
گستره شبکه فعالیت الکس در جذب زنان و دختران ایرانی محدود به یک شهر در ایران نبوده و وی از ظرفیت‌های مختلف در شهرهای مختلف استفاده می‌کرده است.
بررسی‌ها نشان داد، شهروز سخنوری یک فرد معروف در یکی از شبکه‌های مجازی را با توجه به تعداد بالای دنبال‌کننده‌هایش در سیستم خود جذب کرده بود و از طریق فضای مجازی نیز اقدام به تقویت شبکه فساد و فحشای خود می‌کرد.
مدیریت دقیق الکس در باند بانفوذش
تحقیقات پلیس و مقام قضایی نشان داد، باند فساد و فحشای الکس در تنظیم روابط و نیروی انسانی خود نیز بسیار دقیق و مطابق نظام طراحی شده فعالیت می‌کرد. افراد در این شبکه هر کدام یک عنوان کاری مشخص داشتند و وظایف به خوبی برای آنها تعریف شده بود.
فرار الکس از ایران و بازگشت به فعالیت باند مخوف
پس از تشکیل پرونده و فرار شهروز سخنوری از ایران و بعد از مالزی به اوکراین، الکس دوباره با به کارگیری افراد فعال در داخل کشور شبکه خود را بازسازی و بدنه سرویس اسکورت زنان و دختران به خارج از کشور را بازیابی کرد.
بازداشت 12 اینجکتور
در بدنه اصلی شناسایی شده از این شبکه گسترده، ۱۲ فرد معروف که از سرشبکه‌های مؤثر در سیستم الکس بودند، شناسایی و بازداشت شدند که این افراد وظیفه شناسایی، جذب و اعزام زنان و دختران معلوم‌الحال به خارج از کشور را برعهده داشتند.
این افراد که در شبکه با عنوان اینجکتور یا تزریق‌کننده شناخته می‌شدند در ازای معرفی هر زن یا دختر، مبالغ هنگفتی دریافت می‌کردند؛ در یک نمونه یکی از فعال‌ترین تزریق‌کننده‌های شبکه فردی با اسم مسیح بوده است که حداقل 30 دختر را به شبکه معرفی کرده بود.
باند الکس همیشه فعال و با برنامه‌ریزی کار می‌کرد حتی زمانی که زنان و دختران تن‌فروش مجبور به بازگشت به کشور برای تمدید ویزای خود بودند، او جای زنان و دختران را با افراد دیگری پر می‌کرد و اجازه نمی‌داد حتی برای یک روز فعالیت‌های مخوف و کثیفش در کشور مقصد متوقف شود.
باند الکس قاچاق مواد مخدر می‌کرد
در جریان تحقیقات گردانندگان اصلی شبکه الکس فاش شد او از دختران نه تنها برای تن‌فروشی بلکه سوء استفاده‌های مهم دیگری نیز داشته است.
اعترافات صوفی نشان داد در هنگام اسکورت برخی از دختران به مقصد دوبی باند الکس آنها را مجبور به حمل مواد مخدر نیز می‌کرد و در دوبی موادمخدر ترانزیت شده را تحویل باندهای قاچاقچی دیگر می‌دادند.
علت دیپورت الکس به ایران!
الکس سال ۹۰ و بعد از دیپورت شدن از دوبی، به همراه مادر و یک دختر دیگر معروف به «مانلی» اقدام به تأسیس باند اسکورت دختران ایرانی کرد.
شهروز سخنوری پیش از سال ۹۰ مقیم امریکا بود که به علت فعالیت‌های غیرقانونی از این کشور دیپورت و مدتی در دوبی ساکن شد.
او از دوبی نیز به علت ارتکاب جرایمی مانند تجاوز به زنان و دختران دیپورت شد تا به ایران بازگردد.
مانلی دست راست الکس، در مورد علت دیپورت شهروز سخنوری از دوبی می‌گوید: «الکس به همراه چند نفر دیگر در دوبی اقدام به گروگانگیری اعضای یک خانواده کردند. آنها جلوی چشم پدر خانواده به مادر خانواده و دختر آنها تجاوز و سپس پدر را با اتو سوزاندند. الکس به خاطر این کار ۶ ماه زندانی و بعد هم دیپورت شد.»
الکس بعد از بازگشت به ایران با مانلی دوست شد تا به همراه مادرش و مانلی شبکه مخوف خود را پایه‌گذاری کند.
رازهای کثیف الکس از زبان خودش بعد از بازداشت
بررسی‌های تخصصی نشان داد الکس سال ۱۳۶۲ از ایران خارج شده بود و در کشورهایی مانند هند، امارات، امریکا، مالزی و اوکراین زندگی می‌کرد و در طول این مدت به ایران هم رفت و آمد داشته است.
پس از دستگیری و استرداد الکس به ایران در سال ۱۳۹۹، وی در تحقیقات قضایی در پاسخ به این سؤال که از چه سالی شبکه فساد را راه‌اندازی کرده است، می‌‎گوید: «۹ سال پیش از دوبی به ایران آمدم. قبل از ورودم به ایران پنج سال و چند ماه در امارات در زندان بودم که دیپورت شدم و به ایران آمدم. پس از ورود به ایران با دختری به نام سابیا معروف به مانی آشنا شدم که او به من پیشنهاد طراحی یک سایت را داد.»
الکس ادامه داد: سایت را برای او راه‌اندازی کردم و او در سایت عکس و شماره دختران را به منظور تن‌فروشی بارگذاری می‌کرد. برای بهتر شدن کار، اقدامات گسترده‌ای انجام دادم و آرام آرام با سرشبکه‌های سابیا در دوبی، مالزی، اوکراین و جمهوری آذربایجان آشنا شدم. با آنها در کیش قرار گذاشتم و تمام افراد به کیش آمدند و از آنجا کار حرفه‌ای خود را برای گسترده‌تر کردن فعالیت‌هایم، آغاز کردم.
اخاذی الکس از اعضای شبکه
افراد اصلی فعال در شبکه الکس به منظور فرار از دستگیری احتمالی به‌صورت مکرر اقدام به تغییر شماره سیمکارت و حتی گوشی همراه خود می‌کردند.
در یک نمونه در بررسی مخاطبان تلفن همراه یکی از اعضای اصلی شبکه الکس ۱۲۳ شماره مختلف برای مدیران کشف شد که این افراد شامل مدیران، روسپی‌ها و مخاطبان خاص الکس در ایران بودند.
اما بررسی اسناد، مدارک و محتویات گوشی تلفن همراه الکس حجم بیشتری از تصاویر گذرنامه، کارت ملی، شناسنامه، متن‌ها و اصوات و همچنین شماره تلفن زن‌ها و دختران مرتبط با شبکه را نشان می‌داد.
همچنین بررسی نرم‌افزارهای نصب شده روی تلفن همراه متهم حکایت از آن داشت که وی تعداد بسیار زیادی تصاویر و فیلم‌های مبتذل مربوط به افراد شبکه را در گوشی خود نگهداری می‌کرد و هرگاه که افرادی از شبکه برای وی دردسر درست می‌کردند، آنها را تهدید به انتشار تصاویر مبتذل تهیه‌شده از آن‌‎ها می‌کرده است.
الکس برای انتقال پول حتی با یک صرافی معتبر که در ایران، امارات و مالزی شعبه داشته، همکاری می‌کرد و فردی را به‌عنوان مرتبط به این صرافی معرفی کرده است.
نقطه شروع برده‌داری الکس
الکس سیاست شبکه را این‌طور تدوین کرده بود که پس از جذب روسپی به شبکه و گرفتن ویزا و بلیت هواپیما برای او، از آنجایی که نمی‌خواست شبکه متحمل ضرر شود، توسط مدیران خود پس از ورود دختران و زنان به مقصد، پاسپورت آنها را ضبط می‌کرد و در مدت زمان اعتبار ویزا و حضور زنان در کشور مقصد، گذرنامه را در اختیار آنها  قرار نمی‌داد.
همچنین الکس در اقدامی کاملاً منفعت‌طلبانه دستمزدها را با تأخیر و البته در چند مرحله پرداخت می‌کرد تا زنان و دختران مجبور به ادامه همکاری با او باشند.
الکس در یک مورد از همکاری‌اش با دیگر شبکه‌های بین‌المللی شرایط را به گونه‌ای فراهم آورده بود که پس از مدتی بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مشتری ثابت جذب کرده و شبکه به ازای هر یک از قربانیان ۵۰۰ دلار به حساب الکس واریز می‌کرده است.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و صد و هشتاد و نه
 - شماره هشت هزار و صد و هشتاد و نه - ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲