صفحات
شماره هشت هزار و صد و پنجاه و سه - ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و صد و پنجاه و سه - ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ - صفحه ۷

اخبار

پیشتازی بخش خصوصی در تولید خودرو

با تولید یک میلیون و ۲۴۲هزار دستگاه انواع خودرو در سال ۱۴۰۱ و تکمیل ۱۰۵هزار خودروی ناقص، میزان رشد تولید و تکمیل سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، حدود ۳۹ درصد بوده است.
عبدالله توکلی لاهیجانی مدیرکل صنایع خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این مطلب به ایرنا گفت: بیشترین رشد تولید خودرو در ۱۲سال اخیر مربوط به سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۴۰۱ بوده است، با این تفاوت که بخشی از تولیدات دو خودروساز بزرگ کشور در سال ۱۳۹۳ مربوط به مونتاژ محصولات CKD بوده است.توکلی لاهیجانی بیان‌ داشت: سال گذشته ۹۶۱ هزار دستگاه خودرو به‌صورت عبور مستقیم در دو خودروسازی بزرگ کشور تولید شد که حاکی از افزایش ۴۷۹ درصدی‌ نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰ است.
وی ادامه‌ داد: در ابتدای سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰۵ هزار خودروی ناقص در پارکینگ خودروسازان را شاهد بودیم که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، خودروهای ناقص در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ تکمیل و تحویل مشتریان شد. مدیرکل خودروی وزارت صمت خاطرنشان‌ کرد: با شروع تحریم‌های سال ۹۷، بیشترین آمار تولید ماهانه در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ با بیش از ۱۳۳ هزار دستگاه اتفاق افتاد. وی گفت: در سالی که گذشت به‌طور متوسط ۹۵ درصد ‌خودروهای تولیدی توسط دو خودروساز بزرگ به‌صورت کامل تولید شده که این میزان در مدت مشابه پارسال، ۲۰ درصد بود. وی اظهار داشت: در انتهای سال ۱۴۰۰ تعداد خودروهای تحویل شده توسط دو خودروساز بزرگ کشور ۸۳۷ هزار دستگاه بوده که این میزان در انتهای سال ۱۴۰۱ به حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه رسیده و شاهد افزایش ۳۱‌ درصدی‌ تعداد تحویل خودرو نسبت به مدت مشابه پارسال هستیم. به گفته توکلی لاهیجانی، در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۹۵هزار دستگاه خودرو در بخش خصوصی تولید شده که در قیاس با سال پیش از آن رشد ۱۰۳ درصدی نشان می‌دهد. 


ابطال شرط اسقاط کامیون فرسوده از آذر ماه اعمال می‌شود
بر اساس بخشنامه گمرک ایران، ابطال شرط اسقاط یک کامیون فرسوده برای واردات کامیون، از آذر ماه اعمال می‌شود. به گزارش تسنیم، دفتر واردات گمرک ایران، به استناد مکاتبه معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد اعلام کرد، ابطال شرط اسقاط یک کامیون فرسوده برای واردات کامیون، از آذر ماه اعمال می‌شود و رأی دیوان عدالت اداری قابل تسری به گذشته نمی‌باشد.

جستجو
آرشیو تاریخی