صفحات
شماره هشت هزار و صد و بیست و هفت - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و صد و بیست و هفت - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - صفحه ۱۳

اخبار

۴ میلیون و دویست هزار نفر بازنشسته تأمین اجتماعی وجود دارد

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی توجه به شرایط معیشت و سلامت بازنشستگان را اولویت اصلی این سازمان و مورد تأکید رئیس‌جمهور اعلام کرد و گفت: حدود ۴ میلیون و دویست هزار نفر بازنشسته داریم که با خانواده‌هایشان تعداد آنها به بیش از ۷ میلیون نفر می‌رسد که توجه به معیشت و زندگی آنها از اولویت‌های  اصلی ما هست و خواهد بود.
وی افزود: اولین نکته درباره این عزیزان پرداخت به‌موقع حقوق و مستمری آنها است که به‌رغم محدودیت‌ها، تا امروز به‌موقع انجام شده و بعد از این هم وظیفه داریم که به‌موقع حقوق این افراد را پرداخت کنیم؛ اتفاقی که امسال در افزایش ۵۷ درصدی حقوق حداقل‌بگیران و افزایش ۳۸ درصدی به اضافه ۵۱۵ هزار تومان سایر سطوح بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی افتاد، بی‌سابقه بود و در سال‌های بعد هم افزایش حقوق بازنشستگان براساس تکالیف سازمان در مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش ایسنا، میرهاشم موسوی با اشاره به پرداخت ماهانه بیش از ۳۰ هزار میلیاردی سازمان تأمین‌اجتماعی بابت تعهدات و حقوق و دستمزد، گفت: در کنار این پرداخت‌ها، توسعه خدمات به بازنشستگان را نیز در اولویت قرار دادیم. یکی از این خدمات بیمه تکمیلی بود.
به گفته وی، در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی تمامی خدمات برای بازنشستگان رایگان ارائه می‌شود. علاوه بر این امسال ۱۲۰ درصد منابع کمک به آنها را در حوزه بیمه تکمیلی افزایش دادیم.
مبلغ پرداختی سال گذشته از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی برای کمک به هزینه حق بیمه تکمیلی بازنشستگان، ۴۵ هزار تومان بود که سال‌جاری به ۱۰۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت که هزینه سالانه آن برای سازمان بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان است.

 

مهم‌ترین ویژگی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، کارآفرینی است

در حال حاضر مهم‌ترین ویژگی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، کارآفرینی است. رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه‌ها در قالب طرح پوشش می‌گوید: در این طرح که بخشی از زیست بوم مهارت‌آموزی (دانشکده مهارت و کارآفرینی) است، دانشجویان برخی از مراحل تحصیلی را تحت نظر مستقیم دانشگاه در قالب کارآموزی محیط‌های کارگاهی، فنی و مهارت‌آموزی متناسب با رشته تحصیلی خود طی می‌کنند. غلامحسین حسینی‌نیا ، در این باره معتقد است: دانشگاه‌ها باید به یک شهر بیدار مهارت‌آموزی تبدیل شود و در هر استان یک مرکز به پارک علم و فناوری مهارتی تبدیل و در امور مربوط به بخش خصوصی تسهیل‌گری شود.

جستجو
آرشیو تاریخی