دیگه چه خبر؟

تأکید امریکا بر هراس از نفوذ ایران در امریکای لاتین
 خبر اول اینکه، در حالی که چند روزی از حضور ناوگروه 86 در آب‌های امریکای لاتین می‌گذرد مقامات امریکایی یک بار دیگر به هراس خود از این گسترش نفوذ جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند. از جمله به گزارش ایرنا، یک سخنگوی وزارت خارجه امریکا در واکنش به  حضور ناوگان ایران در تنگه پاناما گفت که واشنگتن به نظارت بر تلاش‌های ایران برای حضور نظامی در نیمکره غربی ادامه می‌دهد. «ماریا الویرا سالازار» نماینده ایالت فلوریدا نیز با بیان اینکه  ایران بشدت در حال تقویت روابط خود با نیمکره غربی از طریق ارتباط با «رژیم‌های سوسیالیستی همفکر» در ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا است، تصریح کرد: آنها همچنین به دنبال فرصت گسترش نفوذ در مناطق دیگر هستند. تصادفی نیست که کشتی‌های ایرانی تنها یک ماه پس از به دست گرفتن قدرت توسط یک سوسیالیست در برزیل در این کشور پهلو می‌گیرند.
فکاهی «ارجاع مردم به انتخابات» توسط موسوی
 خبر دیگر اینکه، میرحسین موسوی از سران فتنه سال 88 که در میانه اغتشاشات با موضعگیری حمایتی مدعی شده بود جریان آشوب به راه افتاده را هیچ چیز نمی‌تواند متوقف کند(!) اکنون و با پایان ناامنی و عدم همراهی مردم با توطئه اخیر اظهارات جدیدی را مطرح کرده است. وی بدون اشاره به جنایت‌های صورت گرفته در جریان اغتشاشات خیابانی و کشته شدن ده‌ها نفر از نیروهای مدافع امنیت توسط خشونت طلبان از حوادث اخیر با عنوان «جنبش پاک» یاد کرد. موسوی که پرونده سیاه «شورش علیه جمهوریت» در فتنه 88 را در کارنامه خود دارد، همچنین مدعی شد باید به آرا و نظر مردم بازگشت و طی یک همه پرسی، تغییر قانون اساسی یا تدوین قانون اساسی جدید را در دستور کار کشور قرار داد. موسوی البته در پایان این بیانیه سیاسی، به ناقص و انتزاعی بودن پیشنهاد همه پرسی خود نیز اعتراف کرده و نوشته است: «این پیشنهاد با ابهاماتی همراه است. کمترینش آنکه چه کسی قرار است آن را بپذیرد یا به اجرا بگذارد.» وی در حالی این پیشنهاد را مطرح کرده و خود نیز در آن تشکیک کرده است که قبلاً به واسطه باخت خود در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 فرمان اردوکشی خیابانی برای وتو کردن رأی مردم را صادر کرده و نشان داده بود تا زمانی به رأی مردم احترام می‌گذارد که نتایج دلخواه وی خروجی صندوق‌های رأی باشد.
نزدیکی زلنسکی به تروریست‌های حزب دموکرات
 دست آخر اینکه،  رسانه حزب تروریستی دموکرات کردستان اعلام کرده خالد عزیزی، سخنگوی حزب دموکرات کردستان با هیأتی از کشور اوکراین که در امور لابی برای اوکراین فعالیت دارند، در واشنگتن دیدار کردند. رسانه تروریست‌های ضدایرانی خبر داد مقامات حزب دموکرات برای همکاری جهت اقدام ضدایرانی صحبت کرده و قرار است مقامات حزب دموکرات و اوکراینی‌ها برای آنچه مبارزه با دیکتاتوری و تروریسم خوانده‌اند همکاری کنند. همچنین هیأت اوکراینی بصورت رسمی از حزب تروریستی دموکرات دعوت به عمل آورده که  به اوکراین سفر و ضمن دیدار با مسئولان ارشد و رده‌بالای این کشور، با «زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز دیدار داشته باشند. به نظر می‌رسد اوکراینی‌ها در هفته‌های اخیر به ماجراجویی علیه ایران روی آورده‌اند که تبعات سنگینی برای دولت اوکراین خواهد داشت. چند روز قبل نیز برخی مقامات اوکراینی تلویحاً از همکاری این کشور در خرابکاری ناموفق علیه یک مجتمع کارگاهی در اصفهان خبر داده بودند که پس از واکنش محکم کشورمان دولت اوکراین از ادعای خود عقب‌نشینی کرد.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و یکصد و بیست و یک
 - شماره هشت هزار و یکصد و بیست و یک - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱