صفحات
شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و هفت - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و هفت - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - صفحه ۷

خط مسافری کشتیرانی خرمشهر-بصره و آبادان-کویت افتتاح می شود

راه‌اندازی دو خط جدید دریایی به عراق و کویت در نوروز

 
گردشگری دریایی بخصوص در نوروز و در چند سال اخیر مورد استقبال مسافران قرار گرفته است. بنادر جنوبی در این ایام بیشترین تقاضای سفر دریایی را دارند.
علی‌اکبر مرزبان، سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با پیش‌بینی رشد ۳ تا ۵ درصدی سفرهای دریایی نوروزی گفت: در حوزه عملیات جست‌و‌جو و نجات از پهپاد نیز استفاده خواهد شد.
الله‌مراد عفیفی‌پور سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی نیز گفت: برای ایام نوروز 58 فروند شناور با ظرفیت درجا 6441 صندلی، 47 فروند لندینگ کرافت با ظرفیت 1932 دستگاه خودرو، 95 فروند شناور تفریحی، 6750 فروند قایق تفریحی با ظرفیت 5 تا 7 نفر با ظرفیت جابه‌جایی 41380 نفر آماده خدمات‌رسانی به مردم هستند.
علی عسکری، مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر هم با اشاره به اینکه سال گذشته 47 هزار مسافر از گردشگری داخلی بندر استفاده کرده‌اند در گفت‌و‌گو با «ایران» گفت‌: در حال حاضر اسکله مسافری در بندر خرمشهر مهیا داریم که هم سفرهای داخلی و هم سفرهای بین‌المللی از این اسکله انجام می‌شود. مسیر دریایی خرمشهر به کویت برقرار است و در تلاش هستیم مسیر خرمشهر به عراق (بصره) توسط بخش خصوصی در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی شود.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: ما و کشور عراق برای راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر- بصره توافق کرده‌ایم. رایزنی‌ها انجام شده و بخش خصوصی شناوری را آماده کرده است. این شناور به‌زودی وارد منطقه می‌شود. جلساتی در دو ماه گذشته با عراقی‌ها داشتیم و تأکید دو طرف بر سفرهای دریایی بین خرمشهر و بصره بود. مقدمات آماده است شناور وارد ‌شود، مسافرگیری هم انجام می‌شود. پیش‌بینی ما این است که تقاضا برای این خط زیاد باشد، چرا که عراقی‌ها دائم در آبادان و خرمشهر بویژه برای موضوعات درمانی و خرید تردد زیادی دارند بنابراین راه‌اندازی این خط مورد درخواست دو کشور است. به گفته عسکری، هزینه بلیت سفر بین خرمشهر و کویت متفاوت است. بلیت‌ها به درجه یک و دو و رفت و برگشت تقسیم می‌شود. قیمت بلیت سفر یک مسیره از خرمشهر تا کویت بین 3 میلیون و 600 هزار تومان تا 4 میلیون و مسیر رفت و برگشت به‌طور متوسط 7 تا 8 میلیون تومان است.
کامبیز مالکی‌زاده، مدیرکل بندر آبادان نیز در گفت‌و‌گو با «ایران» راه‌اندازی خطوط جدید کشتیرانی مسافری و گردشگری و همچنین ایجاد جزیره گردشگری در وسط رودخانه بهمنشیر را برنامه‌های رشد و توسعه آبادان در راستای گردشگری و همچنین ارتقای زیرساخت‌های دریایی و بندری عنوان کرد که تا عید امسال بخشی از این برنامه‌ها اجرا و به مسافران نوروزی ارئه می‌شود.
وی افزود: هر سال تعداد زیادی از مسافران در قالب برنامه راهیان نور به آبادان می‌آیند و در محدوده منطقه عملیاتی والفجر 8 تردد می‌کنند. سال گذشته بندر آباد بعد از بندر شهید رجایی رتبه دوم گردشگری دریایی را داشت. همچنین راه‌اندازی خط کشتیرانی آبادان-کویت را دنبال می‌کنیم. این خط قرار است به‌زودی توسط یک شرکت کویتی فعال شود؛ تلاش ما این است که این خط تا عید امسال راه‌اندازی شود.

جستجو
آرشیو تاریخی