(شماره مزایده B ۱۴۰۵-۰۴) فروش ۳۰۰ تن ضایعات آهن

پتروشیمی جم

پتروشیمی جم

شماره نه هزار و صد و هفت - صفحه ۳

(شماره مزایده B 1405-04)
فروش 300 تن ضایعات آهن

شرکت پتروشیمی جم در نظر دارد اقلام ضایعات آهن به مقدار 300 تن به‌شرح مندرج در اسناد مزایده را از طریق مزایده عمومی به‌فروش برساند.
• دریافت اسناد: اسناد مزایده از تاریخ انتشار آگهی حداکثر تا آخر وقت اداری روز دوشنبه 09/06/1405 و از طریق وب‌سایت شرکت پتروشیمی جم به آدرس www.jpcomplex.ir/fa/tender (بخش مناقصه و مزایده) قابل دریافت می‌باشد.
• مبلغ تضمین شرکت در مزایده پنج درصد مبلغ پیشنهادی و واریز به‌صورت نقد به‌شماره شبا 830120000000004090909000 شرکت پتروشیمی جم نزد بانک ملت یا ارائه ضمانت‌نامه بانکی معتبر ثبت شده در سامانه سپام با دوره اعتبار سه ماه تقویمی و قابلیت تمدید تا سه ماه شمسی به‌نام شرکت پتروشیمی جم(سهامی عام) می‌باشد.
• تمامی مکاتبات و هماهنگی‌های لازم درخصوص این مزایده از طریق پست الکترونیک شرکت به نشانی: tender@jpcomplex.com می‌باشد، فلذا اعلام رسمی نشانی پست الکترونیک مزایده‌گر، برای تداوم اطلاع‌رسانی‌ها الزامی است. 
• آخرین زمان تسلیم پیشنهادات تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 14/06/1405 می‌باشد. 
تذکر 1): لازم است پاکت (الف) شامل تضمین شرکت در مزایده پس از لاک و مهر (در قالب پاکت دربسته) به‌صورت فیزیکی و تا موعد مقرر تحویل دبیرخانه تهران شده و رسید دریافت گردد.
تذکر 2): لازم است محتوای پاکات ب و محتوای پاکات ج (قیمت) به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده و هم زمان و در یک ایمیل با مشخصات موضوع مزایده- پیشنهاد مالی تا سررسید زمان مشخص شده، صرفاً به آدرس پست الکترونیک VP_TC@jpcomplex.com   ارسال گردد.
•سایر اطلاعات و جزئیات مربوط در اسناد مزایده مندرج می‌باشد.
•بدیهی است شرکت پتروشیمی جم در رد یا قبول کلیه پیشنهادات بدون ذکر دلیل مختار است.
• تلفن تماس: 88654545-021 ، 07737323221 داخلی 3046 
• شماره فاکس: 07737323311

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و صد و هفت
 - شماره نه هزار و صد و هفت - ۰۴ شهریور ۱۴۰۵